Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várom el a páromtól, hogy dicsérgessen, vagy túl nagyok az igényeim? 22n
Lassan négy éve vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Ritkán vitatkozunk, már mindent szépen megtudunk beszélni, szóval harmonikus minden... Kivéve azt, hogy néha nem érzem eléggé a szerelmét/szeretetét.
Amúgy logikusan, ésszerüen tudom, hogy szeret, velem tervezi a jövőjét, babusgat, törődik velem, nyilván akkor tesznek igy a férfiak ha tényleg szeretik a másikat... viszont a lelkem nem érzi ebből igazán.
Azthiszem az én szeretetnyelvem a 'kedves szavak', akkor érzem a legjobban, hogy szeretnek,ha dicsérnek, elismernek, kimondják, hogy mit gondolnak velem kapcsolatban. Ezt hiányolom kissé a páromtól, hogy kimondja, hogy odavan értem, hogy legjobb nő vagyok számára, legszebb, örül nekem s annak, hogy együtt lehetünk...Azért is, mert tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg férfi örülne egy hasonló lánynak, ápolom és fejlesztem magam kivül-belül. Szeretek olvasni, legfőképp pszichológiára alapuló dolgokat, hogy megértsem az emberi kapcsolatokat és müködésüket, szeretek főzni/sütni (meg enni :D) a szabadban lenni,dolgokat kirpóbálni, érzékeny és érzelmes vagyok, ugyanakkor nem vagyok kényes, nem ugrok a falra egy bogártól és szivesen termesztek zöldséget/gyümölcsöt. Ha lehet, minden nap sportolok, nem vagyok nádszál, de felesleg sincs rajtam, alkalmakkor sminkelek és divatosan öltözködöm, de nem esek túlzásokba és nem költeke, szexualitás terén nyitott vagyok bármire(a párommal) s számomra a kapcsolatnak akkor van értelme, ha mindkét fél komolyan gondolja egymással, sosem láttam értelmét a játszadozásnak, a megcsalást megvetem.
Tudom, hogy vannak hiábim, amiken dolgozom, de jól esne ha ezeket az értékeimet ő is elismerné. Rosszul esik mikor más férfiak mondják rám, hogy bombázó, különleges, meg ritka kincs vagyok, a páromtól meg annyi hogy: 'szép a kicsim'ha megkérem, hogy mondjon valamit.
Mit gondoltok, jogosan esik rosszul, hogy a párom nem dicsérget néha, vagy azért nem is várható el, hogy ez gyakori legyen hosszú időn keresztül, mint a kapcsolat elején?
Kiváncsian várom a válaszokat, tapasztalatokat!
*kipróbálni
*költekeZEK
Elnézést :)
Nem akartam, hogy nagyon hosszú legyen a kérdés. Nem irtam bele, de vele többször is beszélgettem erről, hisz az az első, hogy együtt oldjuk meg a problémát.
A szeretetnyelvekről is beszéltem neki. Akkor úgy tünt,hogy megértette, de mégsem változott semmi. Ha épp eszébe jut, akkor annyit mond, hogy "szép a kicsim", "ügyes vagy" "csini".
De ezeket a fent emlitett, szerelmi vallomásokat úgymond nem is tudom mikor hallottam utoljára, pedig pont az adna egy nagy adag boldogságlöketet nekem, ha hallanám, hogy én vagyok számára a legjobb.
Azért is fordultam most ide, hogy kivülállók véleményét is láthassam, mert lehet én gondolom rosszul, és ezeket nem lehet elvárni már ennyi év után és igy a normális, ne aggódjak tovább.
Más tapasztalatra is kiváncsi vagyok, nektek mennyire vannak jelen ezek a dolgok hosszútávon?
Leírásod alapján törödik veled és szeret!
Szerintem ne a szavakra összpontosíts hanem a cselekedetekre! Mert beszélni mindenki tud!
Én elhiszem, hogy neked az elismerő szavak a szeretetnyelved. De tudod hogy neki mi? Mást nem olvasok a leírásban, mint hogy te milyen vagy. Ő valyon hogy működik? Ő mitől érzi, hogy te szereted? Ezzel tisztában vagy?
Szerintem ez legalább olyan fntos, mint hogy neked mik az igényeid, mert szerintem elbeszéltek egymás mellett.
29n
Ne várd el, hogy ömlengjen neked, ez nagyon kiábràndító, és fárasztó is.
Elvárni, hogy ilyeneket mondjon: te vagy a leg... akármilyenebb.
Édes istenem!
Elégedj meg az 1 szavas dícséreteivel, férfitől ez is nagy dolog, mástól még ennyit sem kapnál
Köszi a válaszokat!
Igen tudom, róla nem irtam, nem akartam még hosszabbra nyúzni az egészet és most nem releváns a kérdésem szempontjából ez. Beszélgettünk róla, azt mondta ő neki ez igy tökéletes, érzi, hogy nagyon szeretem. Én próbálok mndenből 'adni' a szivességektől kezdve az időn át az elismerő szavakig. Sosem panaszkodott és nagyon boldog a kapcsolatunkban.
Nem folytonos ömlengést akarok, hanem hogy kimondja amit érez irántam és amilyennek lát... hogy beszéljen arról, hogy milyen mellettem, hogy minek örül, néha dicsérjen, szavakban is mondja ki, hogy örül nekem.
Egyébként én meg úgy láttam, hogy sok férfi beszél igy a párjáról. Egy keveset látok a környezetemben is, meg ismert emberek akiket követek büszkén irnak a párjukról, hogy milyen szerencsések mellettük, kiteljesedett az életük stb... Szeretném, ha rólam is ilyen odaadással beszélne a párom is és ilyen büszke lenne rám.(Persze nem másnak, a külvilág miatt, hanem csak nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!