Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl nagyok az igényeim a kapcsolatomban?
Nem nagy az igényed. Mielőtt megnyitottam, azt hittem felsorolás lesz: legyen autó, lakjon külön, stb... de amit te elvársz,az az alap, sőt, a legalapabb. Ráadásul te adsz, de ezekszerint nem kapsz.
Gondolom szereted őt, ha szeret, megérti a panaszod. Ha nem változtat, nincs jövőtök. Gondolj bele, ha lenne később gyermeketek, nem fog titeket programokra vinni, ha meg egyedül viszed, te leszel a kva, ha még féltékeny is.
Talán nem okoz neki örömet, ha adhat. Nekem idő kellett ahhoz, hogy felismerjem a jelentőségét ezeknek a dolgoknak... mármint hogy ezekből veszi a másik hogy fontos.
Ha tojik rád, az nem feltétlenül az, hogy nem szeret, csak éppen nem ez jár a fejében, hogy neked kedveskedjen. Lehet, hogy kell egy életkor, mire kifut az összes hobbi, meg haver, és akkor fontosabb lesz egy társ.
Nyújtjátok a rétestésztát, de előbb-utóbb végleg elszakad, hiszen mások az igényeitek. Csak te akarsz változtatni, ő nem.
Én lezárnám és nem melegíteném fel újra. Te miért teszed? Akkor mégsem annyira rossz? Vagy csak a ragaszkodás miatt?
Szerintem ez a kapcsolat már elhalványult, és gyakorlatilag csak te élteted.
Te ettől sokkal jobbat érdemelnél kérdező.
"Amig külön voltunk, egy férfi ismerösöm virágot vett nekem, udvarolt, és igaz, mint férfi nem érdekelt, de a figyelmessége nagyon jól esett."
Szóval nem érdekelt, de azért kihasználtad a figyelmességét :D akkor most te vagy a másik oldalon, ha jól értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!