Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami változott a kapcsolatomban. Segítség?
Nem egészen értem, hogy miféle válaszokat vársz.
Meg kell értened, hogy mi zajlik benned, a párodban, a kapcsolatotokban. Ezt folyamatosan csinálni kéne, nem csak akkor, amikor valamilyen negatív változást vagy problémát észlelsz. És ugyanígy folyamatosan kommunikálni kell a pároddal, hogy mindketten ugyanúgy értsétek magatokat, egymást és a kapcsolatotokat. És akkor nem lesz ilyen, hogy egyszer csak észreveszel valami változást és nem érted.
Szóval: pontosan mi változott, miért és mit fogtok tenni vele?
Köszönöm az értelmes választ.
Tulajdonképpen néha igyekszünk jót tenni egymással, programokat szervezünk, jól érezzük magunkat/egymást, néha pedig olyan szürke az egész mint a hamu. Mint írtam életem párját látom benne, de ez így hosszútávon riasztó.
5-ös vagyok. Igazából ha sokat gondolsz másokra, meg szürke néha az egész, az azt is jelentheti, hogy simán csak elmúlt a szerelem. És szerintem 1 év után ez nem annyira jó. :/
Minden kapcsolatban vannak viták, meg amikor hidegebbek kicsit a felek, de amikor nincsen, olyankor viszont az lenne a jó, ha nem csak ellenétek együtt, hanem imádnátok is együtt lenni, folyton megkívánnátok egymást, csomót nevetnétek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!