Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok az elvárásaim?
Gyere hozzám, majd én megadom.. :'D Amúgy poént félre téve, nem nagy az elvárásod, a pasid egy tahó, ha ennyit nem ad meg.
Nekem nem sok barátnőm volt, de akivel egy évig voltam (nem volt munkám egyáltalán), alig volt pénzem, de sokszor vettem neki a kedvenc csokiját. :/
De még is én lettem a fos :(
Biztos hallottál már az öt szeretetnyelvről, ha nem, akkor itt (is) olvashatsz róla:
A lényeget idézem a cikkből:
"Az öt szeretetnyelv a következő:
Elismerő szavak
Minőségi idő
Ajándékozás
Szívességek
Testi érintés
Ezek közül mindannyiunknak van egy elsődleges szeretetnyelve, amely mélyebben hat ránk az összes többinél." És a legfontosabb: "ha nem beszéljük párunk elsődleges szeretetnyelvét, akkor ő valószínűleg nem érez kellő szeretet, még akkor sem, ha a többi nyelvet jól beszéljük"
A leírásod alapján neked az ajándékozás az elsődleges szeretetnyelved, akkor érzed magadat szeretve, ha apró ajándékokat kapsz, a fiúnak meg valami más. Még az is meglehet, hogy hiába veszel neki gyakran ajándékokat, ő is elégedetlen, mert mondjuk nem töltesz vele elég időt, vagy nem dicséred eleget, és ezért úgy érzi, nem is szereted.
Nem nagy az elvárásod, csak beszélnetek kellene erről. Neki is tudnia kéne, hogy mivel szerezhetne neked örömet, hogyan fejezheti ki legjobban feléd az érzéseit.
Hát... elég egómán a barátod, ami azt illeti.
Azért... az ilyen "panaszok" olvastán kissé nekem is ég a bőr a képemről, mert hát anno én sem voltam sokkal különb.
(Nagy sóhaj)
Nno.
A leginkább bejöhetős megoldás, ha elviszed sétálni valahová, ahol mondjuk - véletlenül - ilyen apróságokat lehet venni. Aztán sóvárogsz rajtuk egy kicsit - nem sokat! - és ha kapcsol, akkor megveszi neked! (Ilyenkor értelemszerűen jár a puszi, meg az ölelés!)
Ha nem, akkor megveszed magadnak. És örvendezel vala...
Ha előbb-utóbb bejön a dolog, akkor lehet belőle valami. Ha nem, akkor vagy én adtam hüle tanácsot, vagy a srácod menthetetlen.
#4-es köszönöm, nem hallottam még a szeretetnyelvről, érdekesen hangzik és igen így tudom kapcsolni, hogy ő sokkal inkább testi érintéssel fejezi ki, bár ezt én sem hanyagolom, sőt alapjáraton nem vagyok egy ölelgetős típus (barátokat és családot sem ölelgetek, puszilgatok), de őt annál többet, dicséretet is kap tőlem, panasza nem lehet, az időm beosztásánál is ő érez prioritást, szóval azt hiszem amit csak lehet megadok neki :).
#6-os mindenképpen szeretnék beszélni vele erről egyébként, csak azért nehéz eléállni ezzel :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!