Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 körüli párok, hogy viselite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli párok, hogy viselitek a heti 1-2 találkát?

Figyelt kérdés

Akik nem éltek együtt a kedvesetekkel.

Introvertált férfi, sok egyedüllétre vágyik, erre hivatkozva nem találkozunk annyit, mint szeretném.

Van más is ebben a cipőben?

2020. júl. 9. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De ha kiirtad a kerdest, csak bant a dolog, mert megsem ugyanazt szeretnetek. Az mindegy, hogy nem akartok hazasodni, _neked_ nem jo igy (neki meg igen).

Kar huzni az idot, ha egy komolyabb beszelgetes utan sincs valtozas, annal mar az egyedullet is jobb, mert az egy tiszta helyzet, kerdojelek nelkul.

2020. júl. 9. 21:59
 12/14 A kérdező kommentje:
11#, köszönöm szépen!
2020. júl. 9. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Barátom ugyanígy élt az exével hétvégi kapcsolatban. A nő elfecsérelt 7 évet az életéből. Végül barátom szakított vele mindenféle mondvacsinált ürüggyel és pár hónap múlva összejött a nő majdnem fele annyi idős hugával... Ennél megalázóbbat én nem nagyon tudok elképzelni.

Én mikor megismerkedtem vele, 1 hét után már össze szeretett volna költözni, végül 1 hónap után költöztünk össze. Igaz csak 10 hónapja tart, de egyelőre állandóan velem szeretne lenni. Még az erkélyre is hív mindig, míg dohányzik. Mondta is pár napja, hogy szereti, ha vele vagyok még ott is. Ő is nagyon magának való, sose élt előttem együtt nővel, pedig már 40 éves. Pár hetente mikor úgy érzem, kellene kis különlét neki, lemegyek szüleimhez vidékre, de olyankor is másnap már utánam szokott jönni.

Másik sztori. A legjobb barátja 50 éves, állandóan csajozik, keresi az igazit elvileg... Volt egy barátnője, mellette megismert egy nőt a neten, aki első randin már fehérneműben várta a lakásán (a nő nem tudott róla, hogy van barátnője amúgy). Pár hete ezzel a nővel van, de már megint elkezdett új nőkkel ismerkedni. Azért a kertjét kigazoltatja ezzel a szegény nővel, miközben neki "dolga" van.

Ez a két történet jutott eszembe arról, amit írtál. Hogyha ő lenne az igazi, szerintem sokszor veled szeretne lenni, ha nem is minden nap. Nem mondom, hogy feltétlen átver téged és közben más nők után kajtat, de valószínű nem ég olyan nagy lángon, mint kellene. Teljesen rendben van, ha neked sincs többre igényed, de ahogy elnézem van...

2020. júl. 10. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van, de mi tudjuk, hogy ez átmeneti állapot. A hosszútávú célunk az összeköltözés. Elváltak vagyunk mindketten.
2020. júl. 10. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!