Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ezt hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Együtt vagytok egy lánnyal, és bár azt mondja, hogy megfelel neki az az anyagi színvonal ahogy éltek, de közben látod a szemét és az arcát, amikor a barátnői nyaralós Insta meg Face fotóit és videóit nézi, és te tudod, hogy sosem fog telni olyan útra. Vagy amikor az exe kocsijáról beszél, miközben neked nincs autód. Vagy amikor tudod, hogy új prémium telefont szeretne hanukára, de neked ahhoz hitelt kellene felvenned. Vagy meghallod, hogy a telefonba hazudnia kell a barátnőinek, hogy miért nem mentek együtt fesztiválra, miközben tudod, hogy valójában a pénz miatt nem tudtok menni, meg mert a melóhelyedről sem jöhetnél el. Vagy a baba, ő már lassan tervezné, de inkább nem hozza elő, mert tudja, hogy anyagilag kevés vagy az apa szerepre.
"Vagy amikor tudod, hogy új prémium telefont szeretne hanukára" :D :D :D :D :D
És ő mi a francot csinál? Egész nap csak vakargatja magát, vagy mi? Dolgozni?
És te ki vagy neki? Ha te is ilyen ostoba vagy, akkor megérdemlitek egymást.
2020. febr. 26. 15:57
2/15 anonim válasza:
Miért, neked kéne őt eltartanod? Mindenki a saját keretein belül mozogjon. A kirakat emberekhez meg ne hasonlítsa magát.
Ha te kevésnek érzed a fizetésed, fejlesszed tovább magad. Sok lehetőség van már felnőtt képzésre.
2020. febr. 26. 15:59
3/15 anonim válasza:
Bizonyára csak én vagyok ilyen modern felfogású, de tudtommal manapság már nem a férfinak kell eltartania egy nőt. Ergo ha nagy igényei vannak magának is megteremtheti hozzá az alapot, nem kell hozzá pasi.
2020. febr. 26. 15:59
4/15 anonim válasza:
Én pont ezért nem vállalok barátnőt, mert nincs elég fedezet rá a számlámon :(
2020. febr. 26. 16:10
5/15 anonim válasza:
Sajnos nincs pénzem barátnőre :(
2020. febr. 26. 16:17
6/15 anonim válasza:
Komolyan mp dóm itt annyi pasi rinyàl, h nincs pénze barátnőre? Úgy írnak erről a gyiken a ,, férfiak,, mintha a nők életképtelen munkanélküliek lennének. Még jó hogy a való világba nem így van.
2020. febr. 26. 16:21
7/15 anonim válasza:
#6, mondom akartam írni.
2020. febr. 26. 16:22
8/15 anonim válasza:
De basszus mit akarsz te eltartani?
Ő is tud dolgozni.
Tuti , hogy senkit nem fogok eltartani a 2 szép szeméért. Keresse meg a telefonjára valót.
Felesben fizetni a nyaralásokat pedig sokkal könnyebb...
2020. febr. 26. 16:45
9/15 anonim válasza:
Mondjuk nem kell együtt lenni olyannal aki bszik dolgozni és tőled várja el, hogy a kis luxus életét megteremtsd. 2020 van könyörgöm, ugyan azok a pénzkeresési lehetőségei egy nőnek is. Akinek büdös tanulni meg dolgozni az ne akarjon nyaralgatni meg luxus telefont.
2020. febr. 26. 17:18
10/15 anonim válasza:
Majd mindjárt kipréselek magamból valamit könnycsepp gyanánt. Szegény lány...
Nekem az is nagy szó, hogy a szüleim adtak ilyet. Párkapcsolat annak való, aki nem beházasodik majd, hanem össze.
Ha anyám beteg lenne és nem tudnám fizetni az orvost, akkor nagyon rosszul érezném magam. Attól, hogy egy hülye qrva (esetemben phasz) nem teremtette meg magának az életet, amit élni akar és sajnos azáltal, hogy velem kezdett, én sem fogom neki, nem esek kétségbe. Sok hal van a tengerben, almás pitével és hajnalig beszélgetéssel például tudok szolgálni, mással meg nem akarok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!