Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ezt hogy viselitek?
Oke igazatok van,keressen a nő fizessen maganak,de a valosag az h ha egy pasi tobbet tud nyujtani akkor a nő elhet azzal a lehetoseggel!
Nem igazsagos? Dehogynem!
Ti is eltek azzal a lehetiseggel ha csinosabb csaj van a lathatarral.
Üdv a való vilagban!
Haat en nem szoktam koncertekre jarni, nincs autom, olcso telefonom van stb. Nem mintha nem telne ra, eleg jol keresek csak ezek nem erdekelnek. Ha o ezekre vagyik, es nem arra hogy majd a szep idobe kirandulni menjunk akkor lehet nem o lenne szamomra az idealis tars.
Szerintem az a legfontosabb hogy TE mit erzel, es hogy a tarsadalmi nyomas mennyire hat rad.
Ha ennyi minden anyagi dologra vágyik, akkor megfogja azt a formás kis popsiját és elmegy szépen dolgozni. Egyenjogúság van. Szépen megkeresi magának rá a pénzt, ha neki ezek kellenek.
Ha nem jó neki így, akkor pedig nem engem keres és elválnak útjaink. 29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!