Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ezt hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Együtt vagytok egy lánnyal, és bár azt mondja, hogy megfelel neki az az anyagi színvonal ahogy éltek, de közben látod a szemét és az arcát, amikor a barátnői nyaralós Insta meg Face fotóit és videóit nézi, és te tudod, hogy sosem fog telni olyan útra. Vagy amikor az exe kocsijáról beszél, miközben neked nincs autód. Vagy amikor tudod, hogy új prémium telefont szeretne hanukára, de neked ahhoz hitelt kellene felvenned. Vagy meghallod, hogy a telefonba hazudnia kell a barátnőinek, hogy miért nem mentek együtt fesztiválra, miközben tudod, hogy valójában a pénz miatt nem tudtok menni, meg mert a melóhelyedről sem jöhetnél el. Vagy a baba, ő már lassan tervezné, de inkább nem hozza elő, mert tudja, hogy anyagilag kevés vagy az apa szerepre.

2020. febr. 26. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Oke igazatok van,keressen a nő fizessen maganak,de a valosag az h ha egy pasi tobbet tud nyujtani akkor a nő elhet azzal a lehetoseggel!

Nem igazsagos? Dehogynem!

Ti is eltek azzal a lehetiseggel ha csinosabb csaj van a lathatarral.

Üdv a való vilagban!

2020. febr. 26. 17:39
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Miért nem vagy ambiciózusabb?
2020. febr. 26. 17:41
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

Haat en nem szoktam koncertekre jarni, nincs autom, olcso telefonom van stb. Nem mintha nem telne ra, eleg jol keresek csak ezek nem erdekelnek. Ha o ezekre vagyik, es nem arra hogy majd a szep idobe kirandulni menjunk akkor lehet nem o lenne szamomra az idealis tars.

Szerintem az a legfontosabb hogy TE mit erzel, es hogy a tarsadalmi nyomas mennyire hat rad.

2020. febr. 26. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

Ha ennyi minden anyagi dologra vágyik, akkor megfogja azt a formás kis popsiját és elmegy szépen dolgozni. Egyenjogúság van. Szépen megkeresi magának rá a pénzt, ha neki ezek kellenek.

Ha nem jó neki így, akkor pedig nem engem keres és elválnak útjaink. 29f

2020. febr. 26. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
14-es vagyok. És ezt úgy mondom, hogy én sem keresek rosszul.
2020. febr. 26. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!