Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselitek, ha a párotoknak valószínűleg bipoláris zavara van?
Te ugyan ezeket hogy viseled, ha veled ilyen valaki? Gondolatod, hogy nem jól.
32/f
Mond meg neki döntse el mit akar mivel ez egy mentális betegség igy fejben dől el hogy enged neki vagy nem (ne oktason ki senki hogy ez nem igy van! A családunkban is volt ilyen igaz neki egy baleset miatt de viszont nagyon erős akaratú volt igy nagyobb mértékben le tudta küzdeni + szedett rá gyógyszert is ami még jobban segitet neki!
Az a gond hogy a legtöbb ember mentálisan gyenge kevés az akaratuk és enged a betegségnek ugyan ugy egy teljesen egészséges ember is akinek rossz napjai voltak lehet nagyon nagyon depressziós akár öngyilkos is mivel nincs elég ereje felülkerekednie!
Szoval ha nem akarod ott hagyni mond meg neki hogy engedsz ennek a betegségnek és ilyen maradsz örök életedbe vagy felkelsz erős leszel mindennap én akkor itt leszek hogy támogassalak és szedsz rá valamilyen gyógyszert!
Az első nem tudom miért lett lepontozva. Alapból nem jövök össze én sem mentálisan instabil emberrel, vagy ha titkolta és kijön rajta pár hét = hónap után akkor azonnal szakítok. Én nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, sem megmentő sőt ostoba sem hogy tönkre tegye az életem egy mentális beteg.
El sem tudom képzelni mi visz rá embereket arra, hogy ilyen betegekkel legyenek együtt.
De hogy válaszoljak is a kérdésedre: hogy viselném? Már szakítottam volna.
De ha amugy nagyon szép lany lenne meg alapból kedves lelkű csak ilyen betegsége van az még bele férne de csak akkor ha szedné a gyógyszereit!
És ha ilyent csinál nos akkor azaz ha az ész érvek nem válnak be akkor parancsold meg neki (oke lehet le pontozni hogy mit irok) ved fel az ösztön szintet mint ha csak egy kutya lenne kerekedj felül rajta! Mint mondtam le lehet pontozni de ha ezt erte teszed hogy jol legyen akkor belefér! Ha az ész érvek nem használnak akkor az állatias dolgok fognak!
Meg mind azt is ha szeretsz akkor be veszed a gyógyszert! Vagy egyedül akarsz maradni örökre se család se férj se gyerekek?!
Addig járnék vele, míg ez ki nem derül.
Utána elhajtanám, vesződjön vele más.
Épp elég hülyét kell elviselnem nap mint nap, nem hiányzik még egy defektes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!