Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselitek, ha a párotoknak valószínűleg bipoláris zavara van?
Na látod épp ez a baj meg tudtad és még ekkor is akarod őt! És emiatt haragszik rád... lehet hogy beteg de mi van ha az alap személyisége rossz neki?
Azert kell neki parancsolni mert még egy mentálisan sérült ember is tudja ha egy rangban fölötte lévővel van neki dolga ezt hivják állatias ösztönnek! Meg bocs de ha ezzel neki segítesz akkor nincs vele semmi baj az anya a gyerekének is meg parancsolja hogy menjen tanulni agy mosson fogot miközben ő nem akar
Beszéljetek meg akkor legyél tokkösebb mivel volt már dolgom ilyennel ahogy leírtam a legrosszabb eset ha rá engedsz! Alapból neked kell hordani a nadrágot személyiség zavar ide vagy oda!
Beszélges a szüleivel sokat nem muszály egybol le támadni őket hogy tudom hogy a lányuk érzelmi zokni! Csak lazán azt majd eljuttok arra a szintre! De ha szedi a gyógyszereket rendesen akkor annak segítenie kellene neki.. szoval vagy nem szedi a gyógyszereket rendesen vagy pedig már nem használ neki és uj kell neki!
Hát én nem "viselném".
Orvoshoz vinném. Alkattl függ, hogy valaki megmarad-e ilyen ember mellett.
Veszélyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!