Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 körüli párok, hogy viselite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli párok, hogy viselitek a heti 1-2 találkát?

Figyelt kérdés

Akik nem éltek együtt a kedvesetekkel.

Introvertált férfi, sok egyedüllétre vágyik, erre hivatkozva nem találkozunk annyit, mint szeretném.

Van más is ebben a cipőben?

2020. júl. 9. 20:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
87%
Gondolom házas. Te meg a hobbija vagy.
2020. júl. 9. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Be ne dőlj ennek a szövegnek. A "sok egyedüllét" vajon hány nőt takar?:D Komolyan mondom korod alapján felnőttnek tűnsz, de te hiszel még a mesékben? Tényleg ennyire naív vagy?
2020. júl. 9. 20:53
 3/14 A kérdező kommentje:

Függetlenek vagyunk mindketten.

Mégis mi értelme az olyan köpködő, rosszindulatú válasznak, ami hibás feltételezésre épül, 1-es? Értem én, hogy le kell vezetned életed nyomasztó hatásait, de ettől csak saját magadat mérgezed, hogy ily módon teszed. Építsd inkább magad.

2020. júl. 9. 21:07
 4/14 anonim válasza:
87%
35 évesen az is gáz hogy csak udvarolgat, és nem éltek együtt. De ha még talizni sem akar, akkor szerinted nem csak a hobbikurvája vagy?
2020. júl. 9. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked milyen hosszú távú terveid vannak vele, ha még találkozni sem hajlandó, randizgatsz vele 10-20 évig?
2020. júl. 9. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Hagyd, rigolyasodo, oregedo pasi.

40/N

2020. júl. 9. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Amugy ilyen talalkozasokkor van szex?
2020. júl. 9. 21:22
 8/14 A kérdező kommentje:

6#, de jót nevettem. 🙂 😆

7#, persze, hogy van, többnyire. Ha megyünk valahova épp, akkor nem mindig. Ha egymásnál alszunk, akkor mindig.

Amúgy nem tervezek házasságot meg gyereket, nem parázom ezen, hogy elvesztegetem az időm.

2020. júl. 9. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Na, akkor en elvennem tole a puncit. Ne hasznaljon tovabb.

Ez nem normalis parkapcsolat. Ennyi idosen nekem is volt hasonlo pasim, szerencsere nehany honapot pazaroltam ra.

Aztan jott a ferjem, aki szeretett velem lenni, es az en-idejet is a kozelemben (a masik szobaban) szerette tolteni.

Ez igy sehova sem vezet.

2020. júl. 9. 21:39
 10/14 A kérdező kommentje:

9#, köszönöm a választ. Bírom a stílusod. 😊

Mi ketten a kedvesemmel ugyanazt akarjuk, vagyis ugyanazt nem, családot. Nekem ez így jó, hogy nincsenek ilyen tervei, nyomasztana. Én csak több randit szeretnék, de ő nagyon magának való, barátai sincsenek nagyon.

2020. júl. 9. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!