Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha megharagszik azért mert lázas gyereket nem hagyok itthon?
Hetente kethetente tudunk csak találkozni a barátommal. Ez miattam van így, ennyire van időm! Sajnos.
Ma is úgy volt hogy találkozunk. 3 éves kislányom viszont belázasodott. Igy nincs szívem itthon hagyni mamával. Viszont neki ez nem tetszik, mert megigértem neki és nem tartom a szavam. Viszont 1 órával ezelőtt semmi baja nem volt. Viszont lehetséges napszúrást kapott.
#12 "Viszont lehetséges napszúrást kapott" - a napszúrás nem igazán fertőz:)
Egy napszúrásos dednek igazándiból 3 dologra van szüksége:
1, Izotóniás italra (alternatív: leves, gyümölcslé, stb késhegynyi szódabikarbónával...)
2, Hűtőfürdőre
3, Valami bőrvédő krémre, ha le is égett.
Szerintem ezt a nagyi pont ugyanúgy el tudja intézni, mint a Kérdező.
13: Ha a gyerek beteg a legnagyobb biztosnágban a szüleivel - esetünkben az anyjával - érzi magát. Nem csak az ellátásról van szó, hanem a dolog érzelmi részéről is. Az meg elég pocsék anya akinek a gyereke lázasan fekszik, de ő megy a kandúrjához. Az ilyet köpik le teljes joggal.
Kérdező: Szerintem hagyd ezt a nyomorultat. Tudta, hogy gyereked van. Ha meg nem fogadja el, hogy egy kisgyereknek baja lehet akkor húzzon az anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!