Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha megharagszik azért mert lázas gyereket nem hagyok itthon?
Hetente kethetente tudunk csak találkozni a barátommal. Ez miattam van így, ennyire van időm! Sajnos.
Ma is úgy volt hogy találkozunk. 3 éves kislányom viszont belázasodott. Igy nincs szívem itthon hagyni mamával. Viszont neki ez nem tetszik, mert megigértem neki és nem tartom a szavam. Viszont 1 órával ezelőtt semmi baja nem volt. Viszont lehetséges napszúrást kapott.
#1, szerintem meg az ilyen felfogású nőket kell lekoccolni.
Kérdező, miért, gondolod, hogy az anyukád nem boldogul egy lázas gyerekkel? Te is voltál lázas 3 évesen, és felnőttél, nem?
De ő az anyja, ha beteg a gyerekek akkor mellette kell maradni, nem a bika után futni!
Ha normális akkor nem lesz ebből gond, ha meg problemazik akkor le kell koptatni!
ja, az #1-es-ben "kanci", a #3-as ban bika... de gondolom az illetők halálra sértődnének, ha őket aposztrofálná "szuka"-ként valaki...
Nem tudom, mi a francot képzelnek magukról az ilyen nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!