Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja a férjem azt, hogy mi nem csinálunk itthon semmit?
Adott egy 10 éves gyerek, akinek u itthoni iskola van. Adott az én munkám, amit home office-ban csinálok és amit minden nap ellenőriznek, hogy tényleg dolgoztam e. Természetesen minden nap elvárás a friss, meleg étel. Most már képbe j került a reggeli bevásárlás. Emellett legalább egy órát levegőn kellene lenni a gyerekkel, n mert alapból hiperaktív, nagyon nehezen bírja a bezártságot. És mikor nap végén kidőlök, mert hulla vagyok, megkapom, milyen unalmas vagyok, mert 5től este 10-ig végig nyomom a napot és el merek fáradni. Szerinte fel kellene maradnom 11ig legalább, hogy beszélgessünk. Mikor javasoltam, hogy reggel esetleg ne aludjon fél 8ig,hanem keljen fel, akkor én ezt mégis hogyan gondolom. Amikor este hazaér 6 körül, akkor sem foglalja le egy fél órára a gyereket, hogy annyi időm legyen magamra. Nem játszik a gyerekkel, reggel könyörgött neki a gyerek, hogy 2 percet játsszon vele. De neki nincs ideje. Reggel ideje, este kedve nincs játszani vele, csak üvöltözik vele, meg közli vele, hogy fogyatékos. Bezzeg a haverokra mindig van idő, másfél órát telefonálni vele. Mondtam neki, ez a bolt nyitvatartás is szuper, hogy reggel kell menni, oda is rohanhatok. Reakció : majd hamarabb felkelsz és elmégy. Nem jut eszébe, hogy majd ennyit segítsen. Ha elmegy és vásárol magának, eszébe nem jut, hogy megkérdezzen, kell e valami. Sokszor mondtam neki, hogy nagy segítség lenne, de nem érdekli. Múltkor kapott egy csomó gumicukrot valahonnan. A fia és én is szeretjük. Nekem nem ad, mert kövér disznó leszek. A gyereknek ad 2 darabot és a többit megeszi.
Szememre vetette, hogy ő nem nyúlhat hozzám. De ez nála kimerül annyiban, hogy megfogja a bimbóm és elkezdi rángatni, mintha tehenet fejne. Vagy a gyerek jön megy, ő meg alámnyúl, egy a lábát dugja a pu... mhoz. És csodálkozik, hogy nincs kedvem szexelni. Mert valaki mással szexelnek. Igaz, itthon vagyok egész nap. De szerinte akkor csinálom, mikor azt mondom, boltban vagyok.
10 éves a gyerek. Gondolom azelőtt is együtt voltatok azért valamennyit. És akkor ez így minden most tűnt fel?
Eddig ki hol élt?
Egymás mellett élünk. A férjem reggel elmegy dolgozni, este hazajön. Most ez az otthon csinálunk mindent miatt még több minden van a nyakamban, mint eddig.
Sokszor mondtam, hogy nem főzök. Volt, hogy tényleg nem főztem. Ilyenkor ő elmegy egy menüt enni, én meg a gyerek együnk, amit akarunk. De ha esetleg olyant főzök, amit a gyerek szeret, vagy én, akkor hideget, meleget kapok.
És ő miért nem takarít ki a gyerekkel karöltve? Ők ketten tudnának főzni is amíg dolgozol. Valami egyszerű kaját nem kunszt megcsinálni (rizibizi, burgonyapüré rántott hússal, esetleg sült krumpli, vagy lecsó, vagy valami zacskósleves)
Ki is kerdezhetné, vagy segíthetne a gyereknek a házi megoldásában.
Gáz ahogy hozzááll. Néha vehetne neked valami kis apróságot (csokit, vagy virágot).
A szex nyilván ezekután nem hiányzik.
Önző sheggfej. Leültetném ès elmondanám higgadtan a véleményemet illetve ultimàtum hogy k.urvára szedje össze magát vagy itt a vége. Nem tudom te hogy érzed. Én feleennyiért elővettem az exemet hogy eddig és ne tovább.
Azt se értem miért hagytad így elkanàszodni. Aki ennyi mindenben gyökér az eddig is pont ilyen volt.
Az ilyen nyomoroncok úgy fel tudnak idegesíteni. Sarkadra kellene állnod
10 éves mellett nem hiszem el, hogy nincs időd semmire. Talán 12 órázol home office-ban? Mások megoldják 3 műszak mellett is a dolgokat. Egyedülálló anyák több gyerekkel is.
Amúgy a férjed ettől függetlenül is egy tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!