Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell meg tegyek,h legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell meg tegyek,h legyen párom ?

Figyelt kérdés
Állítólag kinézetre átlagos vagyok.Van pénzem,lakásom,félretett pénzem.Nem alkoholizálok és nem drogozom.Eselyt adok barkinek,a kover lanytol a magat csunyanak vallo lanyokig,de semmi.Meg egy dilis csajjal is összejöttem egyszer de hamar ra jottem,h nem huseges.Pedig mindent meg adtam neki,de egy alkoholistat tobbe nezett mint engem.Szoval az nem is volt párkapcsolat igazan.Igy kell meghalnom,h csak 1 csajom volt egész életemben akivel meg ehetig se voltunk egyutt :(

2020. júl. 1. 15:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Látom, egy nap alatt buta parasztból tapló, rasszista (mert te amúgy nem magyar vagy, ha mar határontúli vagy?) Casanova lettél, egyik jobb mint. másik. Kár, hogy csak egy álom, ilyen “férfiért” gondolod elhisszük, hogy bárki utazna?
2020. júl. 2. 16:34
 32/40 A kérdező kommentje:

Utazott pedig.

Nektek sikerult kihozni a Dracu-t belollem.Csak mocskolni tudjatok a masikat pedig nem is ismeritek.Csicskak vagytok ahogy loca pantera mondana :D

2020. júl. 2. 16:37
 33/40 anonim ***** válasza:
30 Ot eve vagyok kapcsolatban egy olyasmi ferfivel, mint a 27-es, nem igazan hiszem, hogy olyan hu de rengeteg kapcsolat van meg elottem, de ha neked ettol konnyebb a let, akkor gondolj amit akarsz😁
2020. júl. 2. 16:37
 34/40 A kérdező kommentje:
Jo akkor ezt beneztem na :D
2020. júl. 2. 16:40
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdések 99,99%-nál kiderül, nem a hölgyekkel szokott a probléma lenni...

"lesz meg 1 par 27-es az eletedben"

És ez miért probléma? Miért ne lehetnének a nők, egy korábban leírt, magamféle férfival? Akár csak barátságban?

Elhiheted, anyagiaktól, külsőtől is eltekintve, jobb társaság vagyunk a többségnél.

Teljesen más szellemi szinten lesz egy kapcsolat, ha egy kifejezetten értelmes és intelligens emberrel barátkozol, bármilyen célból.

Ezek nem adottságok, hanem kemény munkával elért célok.

#27-es, F23

2020. júl. 2. 22:25
 36/40 A kérdező kommentje:
tegnap 22:25 Ha ez az átlag,akkor miért olyan sok a családon belüli erőszak és a válás? A nagy szellemi szintetekkel se vagytok jobb másnál.Itt kezdődik a probléma,h föle helyezitek magatokat másoknak...
2020. júl. 3. 03:37
 37/40 anonim ***** válasza:
70%
Csak egy átlagos nap a gyakorin!!:) A konkrét választ kilométerekben elkerüli, inkább boncolgat, majd folyamat hergel, amíg olyat nem írsz, hogy jól le tudjanak járatni kb. a semmiért, miközben ők egytől egyig hősember szentfazekak természetesen!:)
2020. júl. 3. 09:42
 38/40 anonim ***** válasza:
Ilyen gennyes suttyó emberek minek léteznek?
2020. júl. 3. 11:23
 39/40 A kérdező kommentje:
Az ember ki ír egy kérdést és a torkának kell ugrani egyből...a segítség helyett.
2020. júl. 3. 15:07
 40/40 anonim ***** válasza:
Rinya Rinya Rinya...
ápr. 4. 05:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!