Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell meg tegyek,h legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell meg tegyek,h legyen párom ?

Figyelt kérdés
Állítólag kinézetre átlagos vagyok.Van pénzem,lakásom,félretett pénzem.Nem alkoholizálok és nem drogozom.Eselyt adok barkinek,a kover lanytol a magat csunyanak vallo lanyokig,de semmi.Meg egy dilis csajjal is összejöttem egyszer de hamar ra jottem,h nem huseges.Pedig mindent meg adtam neki,de egy alkoholistat tobbe nezett mint engem.Szoval az nem is volt párkapcsolat igazan.Igy kell meghalnom,h csak 1 csajom volt egész életemben akivel meg ehetig se voltunk egyutt :(

2020. júl. 1. 15:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
68%
XD kiméld meg magadtól a nőket
2020. júl. 1. 16:52
 22/40 anonim ***** válasza:
68%

Tanulj meg helyesen írni, és ne használj ilyen szavakat, mint "tudol". Ha a világ legtökéletesebben kinéző férfija lennél is ott hagynálak rögtön emiatt.

Az itt prezentáld stílusod rettenetesen taszító, ha így próbálkozol nőknél is, csoda hogy egy hetes kapcsolatod is volt. Lekezelő vagy, "te is csak nő vagy" - keress akkor férfit magad mellé, ha a nőket megveted. Amíg ilyen passzív és önsajnáltató vagy, nem is lesz senkid.

Bár érdekelne, ha "bárkivel összejössz" és "dilis csajjal is összejöttél", hogyhogy csak egy kapcsolatod volt. Kicsit ellentmondásos amit itt összehordasz.

2020. júl. 1. 17:15
 23/40 A kérdező kommentje:

ma 17:15 Nyugi te se kellenel nekem.

Es mar ha helyes írás,hogy előtt vessző amugy...

2020. júl. 1. 18:14
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Vessző után meg szóköz
2020. júl. 1. 18:56
 25/40 anonim ***** válasza:
77%
Igazi buta, alpári, tróger majom vagy :D csinálj vmi olyat amivel nem okozol kárt, pl csendben vagy és ássál árkot vagy amit akarsz
2020. júl. 1. 18:57
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, neked bárki jó, csak nő legyen. Hoppácska, még egy össze-vissza beszélés?

Nem minden esetben kell a "hogy" elé vessző, de okoskodj olyan dolgokról, amikről láthatóan fogalmad sincs, sokkal megnyerőbb leszel tőle, nem is értem, miért nem sorakoznak már a nők a lakásod ajtajában. :)

Csak hogy tudd: a legtöbb nőt taszítja az írásképtelenség, azt sugallod vele, hogy műveletlen, olvasatlan paraszt vagy. És nem, nem azzal teszed ezt, hogy nem tudsz helyesen központozni. De azért a "nállam", a "had", na meg a "haljam", ennyi mindent nem lehet félreütni...

2020. júl. 1. 19:08
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

"Es o mit tud nyujtani ? Te mit tudol a parodnak nyujtani? had haljam"

Egy művelt, intelligens, humoros férfi vagyok. Önbizalmam teljesen rendben, igyekszem minél igényesebb lenni, mint külsőre, mint belsőre.

Stabil jövőképem van, és számos ötletem saját vállalkozásokra. Bármiről tudok beszélgetni, próbálok minél tájékozottabb lenni. Nagyon sok minden érdekel.

Szinte minden nap edzek vagy végzek testmozgást, külsőre sem lehet rám panasz.

Figyelek a külső benyomásra is. Igényesen összeválogatott ruhatár, ápoltság.

Több, mint 10 éve foglalkozok önfejlesztéssel, pszichológiával is.

Egyformán fontosnak tartom, lelkileg-testileg kész legyek a kihívásokra.

Nem mennyiségi, hanem minőségi kapcsolatokat építek ki többnyire.

+helyesírás, retorika is szempont nálam, mint saját magamnak, mint más embereknél. Egy mondatomban ne minden második szó hibás legyen.. Eléggé műveletlen benyomást tud kelteni a "tudol, haljam stb."

2020. júl. 1. 20:39
 28/40 A kérdező kommentje:

Bravo! Nem is tudtam,h a gyakorin van a felso 10.000 talalkozoja.Azta! Micsoda inteligens kedves emberek lebecolnak itt.

Na lehet kielemzni ezt a par sort is.Jo szorakozast.

2020. júl. 2. 03:32
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi a problemad? Amit az elozo irt az majdnem minden kozelebbi ismerosomre igaz. (Nem mindenki vallalkozo es nem feltetlenul assak bele magukat melyen a pszichologiaba, de a tobbi kb stimmel.) Ha szerinted ez ilyen tarsadalom csucsa kategoria, akkor talan jobban kellene megvalogatnod az ismeroseidet, mert szerintem ezek eleg alap dolgok + esetleg gondolkozz azon, hogy emiatt se kellesz a noknek, mert boven talalunk olyan ferfiakat, mint a 27-es.
2020. júl. 2. 03:55
 30/40 A kérdező kommentje:

ma 03:55 Kellettem a noknek cica,el vagy tevedve.Magyarbol jott el a csaj,hozzam.Egy par napig dugt.m azutan meg irtam neki facebookon miutan vissza ment,h szakitok vele.A Magyar nok csak arra jok semmi tobbre.

Teged elnezve meg lesz 1 par kapcsolatod :D lesz meg 1 par 27-es az eletedben XD tobb pfaszt fogtok mint kilincset.

2020. júl. 2. 15:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!