Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell meg tegyek,h legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell meg tegyek,h legyen párom ?

Figyelt kérdés
Állítólag kinézetre átlagos vagyok.Van pénzem,lakásom,félretett pénzem.Nem alkoholizálok és nem drogozom.Eselyt adok barkinek,a kover lanytol a magat csunyanak vallo lanyokig,de semmi.Meg egy dilis csajjal is összejöttem egyszer de hamar ra jottem,h nem huseges.Pedig mindent meg adtam neki,de egy alkoholistat tobbe nezett mint engem.Szoval az nem is volt párkapcsolat igazan.Igy kell meghalnom,h csak 1 csajom volt egész életemben akivel meg ehetig se voltunk egyutt :(

2020. júl. 1. 15:58
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Randin 1x voltam...
2020. júl. 1. 16:15
 12/40 anonim ***** válasza:

25 évesen volt 1 hets kapcsolatod... ezzel ne büszkélkedj.

Azt mondod, hogy csak interneten megy az ismerkedés... hát a minta alapján rohadtúl nem megy ott sem!

Emeld fel a feneked és járjál társaságba. Keressél egy új hobbit, ahol sok emberrel fogsz találkozni és ismerkedj!

2020. júl. 1. 16:20
 13/40 anonim ***** válasza:
Mondjuk legyel igenyesebb... eszembe se jutna olyannal randizni, aki mar attol elalel, hogy no vagyok es neki ez epp eleg.
2020. júl. 1. 16:21
 14/40 A kérdező kommentje:

ma 16:21

Ti válogathatok...mi nem.Ennyi!

gondolkozz ezen kérlek.

2020. júl. 1. 16:22
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Tehát értéket nem teszel a kapcsolatba, az egész rólad szólna h neked legyen. Ilyen hozzáállással sokat ne várj. Olyat keress akinek mind1 csak legyen vkije és imádja ha birtokolják.
2020. júl. 1. 16:26
 16/40 A kérdező kommentje:

ma 16:26 Mi van? honnan veszed ezeket a suletlensegeket?

Milyen erteket tegyek meg azon kivul le,h normalis eletvitelem van? Bocs,h nem en vagyok a miniszterelnok.

2020. júl. 1. 16:28
 17/40 anonim ***** válasza:
68%
Érzelmi intelligenciád az a nullával egyenlő
2020. júl. 1. 16:37
 18/40 A kérdező kommentje:
ma 16:37 TE MEG NO VAGY...
2020. júl. 1. 16:40
 19/40 anonim ***** válasza:
66%

A kommunikációs skilljeid, társas viselkedésedet kéne fejlesztened.

Nem beszélve az EQ-ról...

Nagyon irritáló, ha valaki felháborodik, és nem tud érvelni, neki nem tetsző vélemény ellenében.

Ez pedig egy alap kérdés, mit tudsz egy nőnek vagy egy barátodnak nyújtani.

Mivel lesz jobb az élete, hogy ismer Téged valaki?

2020. júl. 1. 16:45
 20/40 A kérdező kommentje:

Es o mit tud nyujtani ?

Te mit tudol a parodnak nyujtani? had haljam

2020. júl. 1. 16:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!