Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem elég soha a barátnőjük?
Igen, ösztönlény vagyok és mi van akkor?:D
Szeretem a puncit, ennyi.
De szerelmes is tudok lenni ugyan úgy mint te.
Kérdező, azt nekem ne akard bemesélni, hogy ha van barátod nem jön be egy kidolgozott férfi test.Meg azt sem hogy nem szexelnél mellette más férfiakkal akik szerinted jó pasik, ezt nem hiszem el.Ha most egy jó pasi szexelni akarna veled, akinek szép a teste, sármos, jóképű ne mondd már hogy nem lennél benne, ez olyan álszentség:D
Én legalább beismertem.
20:29
Dehogynem, benne lennél, csak nem mered bevallani, titokban izmos férfitestekről meg nagy farkakról álmodozol, közben te p*csözöl engem:P
Pedig én legalább őszinte vagyok és nem álszent.
Sz*r neked hogy egy ember mellett leéled az életed és aztán majd elhagy amikor vén p*csa leszel:D
Utána majd nézhetsz hogy szexelhettél volna egy csomó mindenkivel de te nem tetted, akkor majd röhögni fogok:D
20:32, sajnállak, ha így gondolkozol :)
emberek vagytok, nem állatok, sok férfi ezt elfelejti, nem lehet ilyen áltudományos dolgokkal takarózni :)
A barátomnak elég vagyok, pedig nagy Brad Pitt :D
Csinálj meg mindent neki szexbe, nem hiszem, h utána elfog hagyni, nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!