Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem elég soha a barátnőjük?
nekem elég lenne....
bárcsak lenne egy, nagyon hálás lennék neki:)
Nekem olyan pasijaim voltak, akik szerettek és nem voltak velük ilyen gondjaim (egyet kivéve, aki pont a te kategóriád)
Van, akinek nincs konkrét ideálja, és ha van barátnője, akkor neki a barátnője a tökéletes nő és ezt érezteti is.
tényleg mindössze egy olyan srác volt, amikor 17 voltam, akinek soh semmi nem volt jó, meg akart változtatni. Az ilyet ott kell hagyni a frnacba, aztán keresgélje csak az ideálját, az ilyen nem érdemel nőt magának.
Keress olyat, akinek TE tetszel! Hidd el, tényleg nem minden pasi ilyen...
19:44
ha barátom van mással nem akarok szexelni..te hallod nagyon beteg vagy:D
19:46
Én is szoktam szerelmes lenni, de mellette más nők is tetszenek külsőre, azok a formák, seggek, combok, szép arcok, mellek hmm imádom.Fogadjátok el, hogy a pasik máshogy működnek, ha mi meglátunk egy nőt annyira felizgulunk mint amikor egy nőt simogat a szerelme.
19:50
igen,mert ösztönlények vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!