Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ha a csaj minden nap rád ír MSN-en?
2 hónapja járok a barátnőmmel de minden nap mikor felmegyek MSN-re akkor rögtön rám ír. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, tényleg szeretek vele beszélgetni is de a minden napos MSN miatt már úgy érzem, hogy megfojt.
Legjobban az zavar, hogy mindig azt írja, hogy szia mizu. Legalább valahogy értelmesebben nyitna. 17 éves a lány.
Mond meg neki,hogy mittomén..Szia kicsim..Légyszi egy darabig hanyagold a sziamizu-t sztrájkolok ellene
Köszi szeretlek..
Nekem annó bejött...
Aztán amikor lekoppan róla,esetleg rátérsz,hogy nagyon utálod ezt a sziamizu sablont...
Ha szeret megérti..
Nekem annó bejött...
Engem meg állandóan a barátom hívogat,amikor még net közelben tudott lenni mindig ő írt rám msnen.
Nem sokat beszéltünk ott,mert alapból nem járkált msnre. Netezni is csak ritkán szokott,de mindig rám írt.
Gondolj bele,az hogy találkoztok egy nap pluszba még fel is hív vagy 5x (és lehet keveset mondok) meg ha épp femegy msnre akkor rád is ír. Na az a kiakasztó és ő 18éves én meg még 16. és 1,5éve vagyunk együtt.
Látom sokaknak gondot okozott a kérdés értelmezése (és a kérdező további irományai). Ő azt kifogásolja, ohgy minden nap ráír és csak egyszerűen szia mizuzik. Ez olyan, mitha élőben "Na szevasz, helyzet?"-eznék. Igénytelenségre vall ez a szia mizuzás. És minden nap. Elmondta a kérdező is, hogy szeretne egy kis magányt, ami teljesen elfogadható bármelyik kapcsoaltban.
Én a kérdezővel értek egyet, kicsit erőltesse meg magát a barátnő, találjon valami hobbit, mert neki egyelőre csak a barátja az. Ami gáz és ez nem szerelem, ne keverjük össze a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!