Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavaró ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró ha a csaj minden nap rád ír MSN-en?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok a barátnőmmel de minden nap mikor felmegyek MSN-re akkor rögtön rám ír. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, tényleg szeretek vele beszélgetni is de a minden napos MSN miatt már úgy érzem, hogy megfojt.

Legjobban az zavar, hogy mindig azt írja, hogy szia mizu. Legalább valahogy értelmesebben nyitna. 17 éves a lány.

2010. aug. 1. 14:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit tényleg szeretek, akkor nem fog zavarni, ha rámír. Ha ez zavar, az már rég rossz. Mi lesz, ha majd összeköltöztök? Háromnaponta elküldöd, mert túl sokat látod?
2010. aug. 1. 16:36
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem bánnám, ha ennyire ragaszkodó barátnőm lenne. Hát, ha ez zavar, finoman lehet célozni rá, hogy máshogy nyisson legalább.
2010. aug. 1. 16:51
 23/35 A kérdező kommentje:

"Mi lesz, ha majd összeköltöztök?"

17 éves lány még messze van attól, hogy bárkivel is összeköltözzön.

2010. aug. 1. 17:14
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszel?

Még most sem a lánnyal van a gond hanem veled..

Ha 3év múlva is "szeretitek" egymást..És összeköltöztök elküldöd 2-3naponta otthonról??

Akk nem fog zavarni,hogy minden nap melletted ébred...??

Vagy kiteszed a kutyaólba vagy mi??

2010. aug. 1. 17:23
 25/35 anonim ***** válasza:
volt egy csávó,aki áprilistól július közepéig(2009)állandóan írt nekem,még éjfélkor is msn-en.És órákig eldumáltunk,sokszor untam,de megkedveltem.Aztán a második talin, jól leitatott,széthánytam a haverja lakását,na onnantól kezdve többet nem találkoztunk és letörölt msn-ről :d pedig addig szépen odavolt értem,állandóan könyörgött h randizzunk:S
2010. aug. 1. 17:34
 26/35 A kérdező kommentje:

"Emlékszel?

Még most sem a lánnyal van a gond hanem veled..

Ha 3év múlva is "szeretitek" egymást..És összeköltöztök elküldöd 2-3naponta otthonról??

Akk nem fog zavarni,hogy minden nap melletted ébred...??

Vagy kiteszed a kutyaólba vagy mi??"

Élőben nincs vele semmi bajom. Felőlem akár találkozhatnánk minden nap is csak a minden nap rám ír, hogy szia mizu, ettől kapok frászt.

2010. aug. 1. 17:40
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémád. Rádír hogy szia mizu, te meg azt írod hogy semmi és kész. Lesz még idő mikor bármit megtennél hogy egy nőnemű lény megkérdezze, hogy szia mizu.

Ha nem akarod hogy rád írjon akkor mond meg neki. De ne itt gyűjts bizonyítékot, hogy de drágám látod a többi pasi is ki van ettől, nem velem van a hiba.

2010. aug. 1. 18:50
 28/35 A kérdező kommentje:

"De ne itt gyűjts bizonyítékot, hogy de drágám látod a többi pasi is ki van ettől, nem velem van a hiba."

A legtöbb kérdés arról szól, hogy van egy probléma és a kérdező kíváncsi rá, hogy ki mit gondol erről.

Pl 18 centis a farkam, erről mi a véleményetek?

Az én kérdésem sem rosszabb mint a többi.

2010. aug. 1. 20:06
 29/35 anonim ***** válasza:
48%

ezeknek a tizenéveseknek már az msn-ről szól az élet???

:-S

2010. aug. 1. 20:24
 30/35 A kérdező kommentje:
Ez már egy ilyen rohadt világ, hogy az MSN-ről szól minden.
2010. aug. 1. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!