Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ha a csaj minden nap rád ír MSN-en?
2 hónapja járok a barátnőmmel de minden nap mikor felmegyek MSN-re akkor rögtön rám ír. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, tényleg szeretek vele beszélgetni is de a minden napos MSN miatt már úgy érzem, hogy megfojt.
Legjobban az zavar, hogy mindig azt írja, hogy szia mizu. Legalább valahogy értelmesebben nyitna. 17 éves a lány.
hmm először is gratulálok hogy ilyen ragaszkodó barátnőt találtál :D
mondjuk ezt a "szia mizu"-t beszéd meg vele hogy újjítson :D
Semennyire, én örülök ha egy csaj ír nekem, de soha nem ír egy sem:(
20f
Egy idő után elég zavaró tud lenni, de szerintem mondd meg neki, hogy ne mindig ugyanazt a "sziamizu" rizsát nyomja!
Egyébként Te hány éves vagy?
Mondd neki, hogy legyen választékosabb a szóhasználata, meg hogy csak akkor írjon, ha van is konkrét mondanivalója.
Vagy talán ijessz rá, hogy ha továbbra is ezt folytatja, akkor elkezdesz keresgélni más lányok között...! :P
Nem értem miért nem tudják felfogni a csajok, hogy a chat az olyan mint egy telefon és nem azért online az ember mert folyamatosan gépelni akar, hanem azért mert _ha kell_ akkor megbeszéljünk valamit. Az a gond ezekkel a csajokkal, hogy unatkoznak, nincsenek barátaik, értelmes hobbijuk, nem tudják lekötni magukat valamivel, abból áll nekik az élet, hogy találkozom a pasimmal, sétáljuk, plázázzunk.
És akkor jönnek a folyamatos hülye kérdések, hogy mit csinálsz, mi történt ma, blablabla.
Aztán amikor találkoztok már nincs miről beszélni mert mindent elmondtál neki napközben és akkor meg jön, hogy milyen szemét vagy, hogy nem mesélsz semmit, meg hogy titkolódzól.
Csak attól tartok, hogy ha mondom neki, hogy ne írjál már rám minden nap, hogy szia mizu akkor meg megsértődik.
Ha legalább valami kreatívabbat írna, hogy szia drágám hogy telt a napod akkor is zavarna, hogy minden nap ír de legalább akkor valami értelmeset írna.
Meg minden nap egyszerűen nem tudok miről beszélgetni vele 2-3 órát. Kb egész nap nem történik semmi különös velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!