Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavaró ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró ha a csaj minden nap rád ír MSN-en?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok a barátnőmmel de minden nap mikor felmegyek MSN-re akkor rögtön rám ír. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, tényleg szeretek vele beszélgetni is de a minden napos MSN miatt már úgy érzem, hogy megfojt.

Legjobban az zavar, hogy mindig azt írja, hogy szia mizu. Legalább valahogy értelmesebben nyitna. 17 éves a lány.

2010. aug. 1. 14:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te is leírhatod neki minden nap ugynazt. Felkeltem, kajáltam, kivertem, wowoztam, kivertem, kajáltam. :D
2010. aug. 1. 15:09
 12/35 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:05

Nagyon jól látod a helyzetet.

Szoktunk természetesen talizni is hetente kb 3-szor de mivel minden nap beszélünk MSN-en így az van, hogy eszünk egy fagyit meg sétálunk, beszélgetni kb nem tudunk semmiről. Persze nem az van, hogy csend van 4-5 órán keresztül de olyan témákról beszélgetni, hogy de szép időnk van hülyeség.

Én 19 éves vagyok/F.

2010. aug. 1. 15:10
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem WOW-ozok.
2010. aug. 1. 15:12
 14/35 A kérdező kommentje:
Olyan is volt, hogy beszélgettünk 5 órát MSN-en és következő nap délelőtt meg találkoztunk. Ember legyen a talpán aki tud értelmes témákról beszélgetni.
2010. aug. 1. 15:14
 15/35 anonim ***** válasza:
Én sem wowozok de érted... írhattam volna mást is de nem tudom mivel foglalkozol. Nekem ugyanez volt 3 évig. 30/F
2010. aug. 1. 15:14
 16/35 anonim ***** válasza:
Rám nem ír egy csaj se, szóval nem tudom. Mondjuk nem hiszem, hogy nagyon zavarna.
2010. aug. 1. 15:41
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg az zavar, ha soha nem ír rám. Miért zavarna, ha rámír? Akkor már rég rossz, ha pont ő zavarna.
2010. aug. 1. 15:58
 18/35 A kérdező kommentje:
Jó persze nem baj ha rám ír de mondjuk tarthatna néha 1-2 nap szünetet. Meg ez a szia mizu kb 10 éves szint.
2010. aug. 1. 16:02
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Háát..Nem szereted eléggé..

Jóó tudom..Írtad szereted meg minden..

De akkorsem eléggé..

Engem örömmel tölt el az az idő,amit a barátnőmmel tölthetek,amiben vele beszélgethetek..

Örülök,hogy van nekem,és mindent megtudok vele beszélni..Már lassan másfél éve....

És én örülök,ha rámír,és minden nap beszélünk..

Mondjuk egyénfüggő..

2010. aug. 1. 16:03
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kb 3* találkozunk egy héten átlagba, de ha fent vagyunk msnen, mindig dumálunk... Nem ennyire "tartalmasan", hogy szia,mizu?... de mindig szoktunk beszélgetni ha már fent vagyunk mindketten... Nem unjuk meg.. Nem kell állandóan pötyögni, ha nincs miről...
2010. aug. 1. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!