Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem kíván, mióta tetoválásom van?
Én nem lennék már együtt vele... Tök mindegy, ha senkinek nem tetszik, és mindenki szerint ribis, és nincs értelme, neked akkor is sokat jelent, és ez a te tested, azt csinálsz vele amit akarsz.
Ha szeret téged, nem ettől fog megundorodni tőled. Például, az én barátom nagyon tetoválás-ellenes, mondtam neki, hogy nem tartom kizártnak, hogy a jövőben egyszer én is csináltatok, mert nekem tetszik, de azt mondta, hogy rajtam nem zavarná, mert én vagyok a párja, engem szeret. Nehogy már ennyin múljon az egész... Keress olyat, aki elfogadja. Ez van, ezzel számolni kell, ha tetkót csináltatsz.
#21: Látszik hogy a tetkósok kifejezetten önzőek. Téged szeressen a párod ha tetováltatsz is, de te már nem szereted annyira viszont, hogy a kedvéért ne csináltasd meg. Ő szeressen téged féltetel nélkül, de te már egy ilyen gondolatért elhagynád. Ez valahol végtelenül szomorú...
A kérdezőnek: az a helyzet hogy ebben a sztoriban nem tudom hogy apukádat (akinek emlékét megaláztad egy melltetkóval) vagy barátodat (aki minden alkalommal egy urnát dug) sajnáljam-e jobban. Az viszont biztos hogy két embert tettél nyomorulttá és ezért csak te vagy a felelős.
#22 nagyon okos vagy. Ez nem csak a tetoválásra igaz, új frizura, vagy akármi.
Mit szólnál hozzá, hogyha valamit te nagyon szeretnél, és sokat jelentene neked, de a párod ezt nem fogadná el? De neked nagyon fontos, és azzal a valamivel sokkal jobban éreznéd magad. Megcsinálod. Erre a párod minden nap szemrehányást tenne érte.
Azt pedig tartom, hogy a szeretet nem egy kis tetováláson fog múlni. Ha valaki például ilyen tetoválásellenes mint te, mert neked csak ezzel van problémád, azzal igenis nem egymást keressük. Mindenki olyan párt szeretne, aki elfogadja őt úgy, ahogy van. Nem értem ez miért önzőség. (Bár a kérdező tetkója tényleg furcsa számomra is, és én sem teljesen értem, hogy ezt miért oda kellett, de ez már az ő dolga.) Van olyan akit ez nem zavarna.
Arra pedig, hogy én nem szeretem annyira a páromat, hogy a kedvéért ne csináltassak tetkót, annyi a válaszom, hogy itt sem csak tetoválásra igaz ez, de én sem fogom vissza őt, ő se fogjon vissza engem. Csak azt várom el a másiktól, amit ő is megkap tőlem. Nem tiltok meg neki semmit, és nem puffogok ha nem tetszik valami, de ha ezt csinálnám, megérteném ha elege lenne belőlem.
"Mindenki olyan párt szeretne, aki elfogadja őt úgy, ahogy van."
Én -bár nem nekem írtál most- annyit tennék hozzá, hogy AHOGY VAN, mert az adott! A tetoválás opcionális! Amikor megismert még nem volt, úgy fogadott el, így úgy tűnik nem fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!