Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem kíván, mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem kíván, mióta tetoválásom van?

Figyelt kérdés
Nem nagy kb egy tenyérnyi a bal mellemnél van. Azóta nemszereti és kerüli. Engem is már. Nekem fontos volt, hogy csináltassak, a papámra emlékeztet. Mit csináljak?

2020. jún. 13. 20:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Ha valoban a papádra emlékezéshez neked egy tetoválásra van szükséged, akkor vagy veled vagy a papa kapcsolatoddal sulyos bajok vannak. Talán éppen a tetoválásoddal döbbentetted rá a btodat, hogy milyen álszent vagy. (Ami látszik, az játszhato!)
2020. jún. 13. 21:46
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Én sem kívánnálak, szóval megtudom őt érteni.
2020. jún. 13. 21:52
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Mit csinálj? Már semmit. Ahhoz olyan típusú férfit kell keresni akinek ez tetszik. Esetleg még le is tudod szedetni.
2020. jún. 13. 21:55
 14/27 peca1000 ***** válasza:
61%

Legközelebb a hátadra pingáltass, vagy szedesd le ezt.

Azért megkérdezhetted volna a pasidat erről előtte, hogy mit szólna hozzá.

2020. jún. 13. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, nem kéne csodálkozni, ismerős helyzetben vagyok, én is közöltem már, hogy vagy én vagy a tetkó, egyelőre mindkettőt akarja. Nekem meg tetkós barátnő nem kell.
2020. jún. 13. 22:16
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
De buták vagytok, basszátok meg! Nem fszt tetováltatott magára meg semmi ribis dolgot! Kérdező, ha emiatt kerül, akkor hagyd el, majd találsz olyat, aki nem ilyen balpöcs.
2020. jún. 14. 02:02
 17/27 Endr 72 ***** válasza:
72%
Lényegében már mindegy.Beszélj vele.Ha nem megy rúgd ki,és keress olyant aki nem idegenkedik a tetoválásoktól.
2020. jún. 14. 11:31
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Szakíts vele! Neked megváltozott az igényszinted, amihez ő nem képes felfejlődni. Keress olyan fickót, aki megfelel az elvárásaidnak!
2020. jún. 14. 15:11
 19/27 anonim ***** válasza:
58%

Pont, hogy az a fajta tetkó tipikusan ribis.

Kérdezőt sem értem, mikor lenéz a mellére az apja jut róla eszébe?

2020. jún. 14. 15:15
 20/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem apja, hanem papája.. apa=édesapa, papa=nagyapja. Ez miért ilyen nehéz?
2020. jún. 14. 15:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!