Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki képes megszakítani a kapcsolatot az exével, csak mert az feszélyezi a jelenlegi barátnőt? Mindenkinek az az alap ilyenkor, hogy titokban, össze-vissza hazudozva tartja a kapcsolatot az exbarátnővel?
Látom, ezt a kérdést 90% -ban az önbizalomhiányos, féltékeny, idegbetegek látogatják. Minden intelligens választ a sárga földig lepontoznak, a magukéhoz hasonlóakat fel. Én #11 -gyel (és a hozzá hasonló állásponton lévőkkel értek egyet). A mai napig az összes exnőmmel jóban vagyok, és akinek ez nem tetszik, annak gyorsan kiadom az útját. Én sem problémázom azon, ha ők jóban maradnak az exfiúikkal. Sőt, valamelyikkel kimondottan barátságos viszony alakult ki, néha munkakapcsolatba is kerültünk.
Az érzelmi intelligencia egyik fő indikátora a múltbeli párkapcsolatok kezelése. Aki ócsárolja, fikázza az exnőjét, exfiúját, az majd a mostanit is fogja, ha oda jut. Nekem sokkal szimpatikusabbak, akik emberként tekintenek a társaikra, nem kibérelt szexuális vagyontárgyként. Ha már az emberek olyan büszkék rá, hogy többek az állatoknál, legalább ebben az egyben lehetnének jobbak náluk. Csak a primitív, oktalan ösztönlények gyűlölik a társuk (és a maguk) múltjának pozitív szereplőit.
Ha valaki utálja az exét, az a saját kudarcának vagy a bizonytalan személyiségének dühödt beismerése. Annak, hogy nem tudott egy neki valót választani, felszínesen vagy pillanatnyi hangulattól, ösztöntől, érdektől hajtva, valódi érték keresése nélkül ment bele egy kapcsolatba vele, és hogy a rossz emberismerete visszaüzött rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!