Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a baratom nagykepu? Es eleg erzeketlenul beszel neha. (tobbi lent)
A baratom neha nagykepu tarsasagban, de nem veszelyesen. Csak neha sertoen kimondja ami a sziven van (pl nekem is ha vmi neki nem tetszik rajtam), es en olyan erzekeny vagyok, hogy mindent szivre veszek. Erre o h "jajj ne aggodjak mar minden kis dologert" (pl teriszonyom van, de ez szerinte semmiseg, en nem tenyleg felek magasban).
Hogy tudnam ravezetni, hogy kisse gondolja meg miket mond?
A baratnom baratja is ilyen, de o ha durva, utana rajon es kedveskedik neki, v bocsanatot ker ha tulzasba vitte.
Én eljátszanám vele ugyanazt amit ő tesz veled. Vagy azokkal akiket megbánt. Egy idő után meg szokták érezni, hogy ők sem tökéletesek, és ez jó rávezető logika. Szerintem.:)Bár én ilyen drasztikus vagyok.:P
15/L
Szerintem k*rvára nem érzi azt a barátod, hogy akár el is veszíthet egy ilyen beszólásával. Az én barátom tuti nem merné megtenni mert félne, hogy elküldeném a p*csába. Valahogy éreztesd vele, hogy neked ez rossz és változtasson magán. Hány évesek vagyok és mióta vagytok együtt ?
17/L
22 es o 25, csak 2 honapja, de komolyan gondoljuk a dolgot.
Annyi h o nagyszaju, en meg szeretem diplomatikusabban elrendezni a dolgokat, nem visszakiabalni "h te idiota".
Es a baratokkal is ilyen durvan viccelodnek s nem vagyok ehhez hozzaszokva(s ezt tudja).
Lehet meg osszeszokas kerdese is az egesz.
nekem már volt ilyen
vissza vágtam neki én is mondtam neki dolgokat nem épp kedvesen úgy ahogy ö....és akkor észrevette h az nem esik jól..otthon rá kiabált h mire volt ez jó és elmondtam neki h ö is ugyan ezt tete és csak érzékeltetni akartam vele h milyen érzés..és bocsánatot kérd de nem fogadtam el rögtön 1 hétig gürizett amíg megbocsájtottam..de rájött a dolgokra..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!