Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szánalmas? Szüleim szerint ez az
A barátom most végzett az egyetemen,jó tanuló volt. Mérnők akart lenni de a családja viszont nagyon szegény és neki sincs sok pénze. Elment kamionozni hogy a családja pénzhez juthasson.
A családja alatt arra gondolok hogy ahol felnevelkedett. Tényleg egész nap dolgozik nagyon keményen. Viszont a szüleimnek amikor felvetettem hogy kamion sofőr az nagyon nem tetszett neki,elitélik érte. Egyfolytában szemétkednek vele, főleg utalásokkal, finom beszólásokkal. A barátom tényleg egy úriember, soha nem szólna be a szüleimnek,nem egy tahó.
Ha összeszedett egy kis pénzt akkor mérnök vagy vállalkozó akar lenni.
A szüleim szerint szánalmas amit csinál. Szerintetek is az?
Neki csak az a célja a kamionozással hogy a családját megmentse a szegénységtől.
Ő f/26,én l/26
Szerencséd van a másik feleddel.
Én a helyében, az első ilyen finoman beszólogatós konfliktus után a lábam nem tenném be oda, ahol ilyen megjegyzést kaptam.
Kamionozással lehet kezdőként többet keresel, de mérnökként, legyen villamos vagy infós, minél több a tapasztalatod, exponenciálisan nő a fizetésed, azaz hosszútávon többet fogsz keresni, mint egy kamionos (3 év tapasztalattal java fejlesztő brutto 1m megvan). Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a kamionozás több munkával és kényelmetlenséggel jár, hiszen mérnökként megvan a hétköznapi 7-9 óra munka otthon, vagy munkahelyen, és végeztél, van időd barátokra, családra, hobbira akár minden nap.
Visszatérve a kérdésre, szerintem nem normálisak a szüleid és le kellene állítanod őket. Semmi közük, hogy a barátod mit dolgozik, ráadásul nehéz helyzetben is van a családja és nagyon szép dolog, hogy segít nekik.
34:
Építész és építő mérnök ismerőseim napi 10-12 órát tolják, és a fizetés sem álom. Szóval csak pár mérnök szakra igaz az amit írtál.
Jellemzően az agyon támogatott hazai, saját iparágakba vannak igazi csodák :D:D:D
Bezzeg a gonosz multik!
#28. Hogyhogy "soha"?
Átmenetileg sem?
Az egyedi speciális körülményeket gondosan mérlegelve sem?
Ugyan már!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!