Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szánalmas? Szüleim szerint ez az
A barátom most végzett az egyetemen,jó tanuló volt. Mérnők akart lenni de a családja viszont nagyon szegény és neki sincs sok pénze. Elment kamionozni hogy a családja pénzhez juthasson.
A családja alatt arra gondolok hogy ahol felnevelkedett. Tényleg egész nap dolgozik nagyon keményen. Viszont a szüleimnek amikor felvetettem hogy kamion sofőr az nagyon nem tetszett neki,elitélik érte. Egyfolytában szemétkednek vele, főleg utalásokkal, finom beszólásokkal. A barátom tényleg egy úriember, soha nem szólna be a szüleimnek,nem egy tahó.
Ha összeszedett egy kis pénzt akkor mérnök vagy vállalkozó akar lenni.
A szüleim szerint szánalmas amit csinál. Szerintetek is az?
Neki csak az a célja a kamionozással hogy a családját megmentse a szegénységtől.
Ő f/26,én l/26
A szüleid elég idősek ahhoz,hogy tudják minden munka egyformán becsülendő.
Furcsának tartom,hogy pont a mostani fiatal generációtól várná el az ember,hogy fikázzák a kétkezi munkát,hiszen minden alájuk van tolva,könnyebb életük van,mint az idősebbeknek volt.
Itt meg pont fordítva van a helyzet.Én jómagam is diplomás vagyok,azonban az élet nem volt mindig annyira kegyes,hogy megkíméljen .Lapátoltam mészkövet vagonokból,dolgoztam építkezéeken,kertészkedtem.Ismerem a munka értékét,végigjártam sokmindent.Ez megfelelő élettapasztalat megtanított arra,hogy nem számít miböl élsz,az értéked nem ahhoz mérendő,és tisztelni kell a másik embert,attól függetlenül,hogy milyen munkát,hol,mennyiért végez.
Én csak nem értem a szüleidet.
Akik szánalmasak és tahók, azok a szüleid. Sajnálom hogy ilyen felszínes emberek mellett kellett felnőnöd, de örülök hogy a rémes nevelés mellett sem lettél akkora gyökér mint ők.
Építgessétek csak a közös jövőtöket, és távolodj ezektől amilyen gyorsan csak tudsz.
Egyébként mondd már meg a szüleidnek hogy nézzenek körül a lakásban, a hűtőben, akárhol a környezetükben, és gondolkodjanak el azon, hogy mindent amit látnak, mindent amijük van, egy kamionos szállított hogy ők hozzájuthassanak. Minden tárgy, étel, satöbbi valaha egy kamionban utazott.
Sok primitív ember nem képes felfogni hogy a kamionosok mennyire fontosak.
32N
Érdekes válaszok.
Mindenki a srácot védi és a szülőket szidja, bezzeg más kérdéseknél a válaszolók jelentős része azt tolja, hogy: "Há jóvan, hogy megkeres a Béla havi 500-1M fizut, mint sofőr, hegesztő, villanyszerelő,..., de akkor is buta proli, akivel nem lehet értelmesen beszélgetni, mert műveletlen és iskolázatlan senki, ráadásul ciki a csajok előtt elmondani, hiszen a Zsu pasikája orvos, a Tami kanija meg bróker."
De nem? >:)
A kamionozassal - ugy, hogy tervezi, hogy mernok legyen - szerintem alapvetoen nincs gond.
Azt sokan irtak, hogy egy kamionos viszonylag jol keres egy kezdo mernokhoz kepest, de egy mernok fizetese a tapasztalattal sokkal jobban no.
A masik ami miatt a kamionozas hosszu tavon nem lesz jo, az az onvezeto autok miatt van. Egyelore nagyon gyerekcipoben jar, es futurisztikusnak hat, de pont ez a terulet (informatika, mesterseges intelligencia) hatalmas sebesseggel fejlodik, es ha az embereknel kevesebbet hibazik, az orszagok mar engedelyezni fogjak. Onnantol meg nagyon gyorsan el tud terjedni, mert nem kell allnia a sofor pihenoje miatt, es nem kell neki fizetest, tb-t, nyugdijat meg egyebeket fizetni. Szoval azok a fuvarozo cegek, akik atallnak ra, a tobbinel sokkal versenykepesebbek lesznek.
Csalad mellett megint nem idealis.
Van persze elonye is, vezetes kozben hangoskonyveket tud hallgatni, es van ra boven ideje. Koncentraciot kevesbe igenylo dolgot igy rengeteget tud tanulni/gyakorolni.
Jól teszi a párod hogy kamionozik. Mindenki abból csinál pénzt amiből tud. És ha jelen pillanatban ez a kamionozás, akkor az.
Millió diplomás ember nem a szakmájában dolgozik.
Megjegyzem egyáltalán nem tré kamionozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!