Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori jelenség?
Egyre többször olvasom, hogy a férfiak beetetik a csajt, hogy persze, lesz lánykérés, esküvő meg gyerek. Aztán telnek az évek, ott vannak 30 körül egy 5-6-7 éves kapcsolatban, a pasinak meg esze ágában nincs lépni. "Majd". "Még nem állok készen". "Ráérünk még".
És a legjobb, mikor a nő lesz a hisztis p.a, mert esetleg szóvá teszi.
Mióta lett ekkora kegy a férfiak részéről a házasság? Nem az lenne a normalis, hogy ez egy közös döntés? Oké, a pontos időt válassza ki, legyen valami meglepő, de évekig szoptatni, hitegetni valakit korrekt?
Mit gondol egy 27-35 éves férfi, aki évek óta kapcsolatban van, de nem érett meg benne az elhatározás? Mégis miért nem?
Szerintem alapvetően az esetek felében más áll azért a háttérben.
Jó, én is nem egy élő példát ismerek arra, hogy színtiszta beetetés volt a "majd egyszer megházasodunk és megkérlek " duma, de ott én speciel láttam, hogy a srácnak csak nagyon kényelmes egy kapcsolat, amiben ingyen lakhatása van, van ürítő lyuk, kiszolgálják, egy olyan naiv nő mellett, amúgy akinek mindegy ki, csak kérje meg valaki a kezét, mert anélkül azt hiszi, nem élet az élet, és hát az összes volt osztálytársa már anyuka meg feleség. Tehát én azért 100%-ig azt látom, hogy azt a nőt verik át ilyen dumával, aki nem az adott férfi felesége akarna lenni, hanem árkié, de legyen már az. Közbe meg megy a szingli barátnőknek a fellengzés, hogy ők már több éves kapcsolatba vannak, és a gyűrt nézegetik. Ezt nem tudom jól megfogalmazni, de remélem értitek. Tehát adott egy nő, akinek élete célja hogy feleség vagy anyuka legyen, mindegy ki mellett, és adott egy ember, aki ezt elhiteti bunkó módon évekig a nővel. Én csak és kizárólag ilyen példát láttam.
(Ezután van az, hogy a nő azonnal össze is jön mással, 1 év után már feleség, és 4 hetes terhes :) )
De ott a másik oldal is, ahol a férfi akarna esküvőt. Meg is beszélik felnőtt módjára, hogy igen, mindketten esküvő pártiak, de aztán kidurran a lufi. A csajnak nem elég egy sima esküvő. Neki hercegnős esküvő kell, az egész megyét meghívva. Erre is rengeteg példát láttam, hogy amúgy a férj is házasságpárti, de a nő ellehetetleníti az esküvőt, a megfizethetetlen álmaival, vagy kiteríti lapjait, hogy na, ha összeházasodunk, innen ide költözünk, meg nem szeretném ha ennyiszer átjönne a tesód, vagy anyádék stb.
Egyikben sem volt részem, én csak tárgyilagos vagyok a témában, de én ezeket láttam többszörösen a közvetlen környezetemben. Senkit nem akarok vele megbántani, és senki nem vegye magára, tuti vannak ezen kívül is példák és okok, de én ebből a kettőből legalább 10-re tudok precedenst.
Mindig leírom, és mindig 0%-ra pontoznak miatta.
A férfiak IGEN JELENTŐS része (80-90%), SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN, nem kar gyereket és/vagy házasságot!!!
Ennyi!
A nővel azért vannak, mert jó a fix punci, jó, hogy felesben mennek a számlák, van kihez szólni, meg van aki kimossa a ruhákat. A gyerek meg a család nyomására lesz, meg, hogy ne lépjen le a csaj.
Ezt férfiként írom, és persze nem mindenkire vonatkozóan!
Amúgy van abban valami, amit a 2-es mond. Én rengeteg embertől hallottam, hogy oké oké, szereti a gyerekeit, megad nekik mindent, de soha egy percig nem akarta őket. Ez szomorú, de ez van. Rengeteg már nagypapa korú férfival (rokon, ismerős, barátok) beszélgettem erről, mert hogy mi a férjemmel nem szeretnénk gyereket, és frankón megmondták, hogy oké, jó hogy van gyerekük, de ha most lennének fiatalok, ők már nem vállalnának gyereket (igen, a férfiakon is van/volt társadalmi nyomás a gyermekvállalásra), és hogy tényleg nem akartak sose, csak hát az asszony akart, meg hát mindenkinek van gyereke, ez alap.
A legtöbb esetben igen is a nő igénye a házasság és gyerek.
Apám meg apósom egy percig sem akadtak ki hogy nem adok nekik unokát, totál megértettek, és mind azt mondták, jól tesszük, éljük a magunk életét kettesben.
Nem rólam van szó. Egy kérdés és az arra született válaszok kapcsán jutott eszembe a kérdés.
Az meg szerintem erős túlzás, hogy a férfiak 80-90%-a valójában nem akar gyereket, csak a nő miatt vállalja.
Biztos van ilyen is, de nem ennyire magas arányban.
#2-t nem tudom, miért kell lepontozni, nőként is világosan látom, hogy így van.
Az a kérdés, hogy a többi nő miért nem látja vagy akarja látni. Pláne egy említett korú férfi esetén. Nekik kb. az az "aranykoruk", nem fogják elb.szni ilyenekkel... Talán 40-45 fölött néhányan meggondolják magukat, de még akkor sem jellemző.
Mert azt jelenti a felelősségteljesség, hogy na, már nagy vagyok és #ügyesésokos, szülök egy gyereket, mert ezt látom normának? :D Nem azért kéne válllani gyereket, mert tudok, és tudom hogy teljes anyagi biztonságban felnevelem? :) Ha meg nem szeretnék gyereket, akkor még önző is vagyok :D
Csak kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!