Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi arrol a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arrol a véleményetek, amikor egy barátnő nem örül annak, hogy egyetemre akarunk menni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
de kezdem már érteni miért lovagolnak annyian a többesszámon, mert magára a kérdésre képtelenek válaszolni. de akkor vajon miért vannak itt??? nem lenne ésszerubb olyan kérdésre válaszolni, amit képesek vagytok felfogni? akkor esetleg a válasz a kédésre adott válasz lenne, nem pedig ostobaságok.
2020. máj. 18. 11:01
 32/63 anonim ***** válasza:
83%
Te veszedelmesen sötét vagy 😂
2020. máj. 18. 11:16
 33/63 A kérdező kommentje:
ha nem értesz meg egy egyszeru kérdést akkor én vagyok a sötét?
2020. máj. 18. 11:36
 34/63 anonim ***** válasza:
93%

Asszem én tudom a választ.

Amikor egy barátnő nem örül az egyetemre menésnek(?), akkor az a megoldás, hogy örülj neki te!

Mert te akarsz egyetemre járni, nemde?

És ha a barátnő sokat duzzog amiatt hogy te örülsz, ő meg képtelen örülni, akkor bebizonyosodik, hogy nincs dolgotok egymással.

Világbéke!

2020. máj. 18. 12:40
 35/63 anonim ***** válasza:
80%

"Mert te akarsz egyetemre járni, nemde?"

EZ az, amit nem tudunk biztosra :D

A többesszám minimum kettő embert jelent, az egyik a kérdező, a másik személye még a 4. oldalon is homályban maradt :D

2020. máj. 18. 12:43
 36/63 A kérdező kommentje:

mert a kérdés szempontjában nem releváns. aki válaszolni akar annak nem kell tudnia, aki meg csak trollkodni akar annak szintén nem. de az utobbinak irnia sem kell. de a gyengébbek kedvéért: a kédés első 4 szavá ha sikerul értelmezni abbol kiderul miért nem számit az, amin lovagoltok. ráadásul azon belul is egy rag-on lovagoltok, amit bármilyen formában iunk le a kérdés maga ugyanaz marad.

az teljesen nyilvánvalo hogy az ilyen nővel semmi dolgom, ez nem is kérdés. hiszen a viselkedéséből nyilvánvalo, hogy csak rövidtávra tervez.

jo kérdés amugy az miért ir aki ilyen alapvető részt sem fog fel? bár az is jo kérdés hogy aki ezt nem fogja fel az vajon mi másban hihet? ez nem a duzzogások mennyiségétől fug, hanem azon, hogy miért duzzog valaki, ha azért mert rövidtávu elönyöket akar, akkor nincs is miről beszélni, na de nem is ez a kérdés. javaslom a következő válaszoloknak a kérdés elolvasásást is.

2020. máj. 18. 12:57
 37/63 anonim ***** válasza:
97%

"nem én vagyok az egyetlen aki egyetemre megy. gondolod 1 ember miatt fenntartanának egy egyetemet az országban??? ráadásul nem is egy egyetem van az országban, hanem több."

Nem úgy értette a válaszoló, hogy az egész országban csak te akarsz menni, hanem azt próbáljuk megfejteni, miért írod azt, hogy "akarunk". Kik akarnak? Te és ki? Az adott válaszoló elmelete szerint magadról beszélsz valami okból többesszámban. Én szerintem meg valami nagyon nem stimmel nálad és nem azért, mert rosszul fogalmaztad meg a kérdést, hanem mert támadsz mindenkit, aki próbálja megfejteni ahelyett, hogy elmagyaráznád rendesen.

2020. máj. 18. 12:57
 38/63 A kérdező kommentje:
nem magamrol beszélek, hanem valakiktől kérdezek. aki azt se veszi szre hogy valaki nem állit a gyakorin hanem kérdez azzal nincs mit tenni. a görbe felkiáltojel azt jelenti, hogy kérdeznek, van kulon neve is, kérdőjel. aki ezzel nincs tisztában, ne itt kérdezgessen és ne mások értelmét kérdőjelezze meg hanem uljön vissza az iskolapadba. semmit se kell megfejteni, elég a kérdésre válaszolni, s ezt is elég annak aki klönösebb magyarázat nélkul megért néhány szot s nem egy sokadrangu ragon akad el ami a kérdés jelentését magát nem is befolyásolja. nem tök mindegy nektek, hogy azoktol kérdezem akik egyetemre mennek szintén vagy azoktol akik nem? ráadásul még az sem igaz hogy elöbbiek tudnak értelmes választ adni csak mert még itt is kiderult hogy nem. már ha egyáltalán igaz azok irása akik diplomásnak de legalábbis egyetemistáknak állitották be magukat mert a válaszaik ezt igencsak megkérdőjelezi. szoval ne tőlem várjátok a magyarázatot egy sokadrendu ugyre hanem ha nem tudtok értelmezni akkor a válaszadás eröltetése helyett inkább uljetek vissza az iskolapadba. de ha mindenkép itt kell kérdezősködnötök, akkor irjatok ki erről uj kérdést, ahogy azt a szabályazat előirja. meg lehet azt kérdezni szabályosan is hogy mi az oka hogy valaki a gyakorin nem egy embertől kédez hanem többtől, esetleg olyanoktol, akik azt is teszik,amit az akiről a kérdés szol. ha nekem ez menne, nektek is mehetne. s akkor majd ott válaszol aki akar. én itt kérdező vagyok, nem válaszolo.
2020. máj. 18. 13:08
 39/63 anonim ***** válasza:
86%
Ha már szóbahoztad az iskolapadot, nézz már végig a saját írásképeden! Vesszőket és ékezeteket neked sem ártana átismételni. Nem csoda, hogy nehéz értelmezni. A stílusodról nem is beszélve.
2020. máj. 18. 13:29
 40/63 A kérdező kommentje:
akkor se ment amikor csak egy mondat volt. nektek ugyan mi értelme törni magamat? majd ha jön olyan aki képes értelmezni, képes érdemben válaszolni, az megkapja ami neked felesleges.
2020. máj. 18. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!