Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen a véleményem ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a véleményem ha a barátnőm iszákos?

Figyelt kérdés

Akárhová megyünk berúg és én szégyenkezek miatta. Nekem kell hazacipeni stb.

Egy éve csinálja masszívan előző barátja ezért hagyta ott

#barátnő #AlkohAlkohol
2017. dec. 8. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kérdezted már tőle, hogy miért iszik?
2017. dec. 8. 18:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudni elvileg nincs különösebb oka rá.
2017. dec. 8. 18:52
 3/14 anonim ***** válasza:
4%

Cipelné haza a fene... Nő vagyok, néha lecsúszik 1-2 sör vagy feles, de hogy egy nő akármilyen eseményre megy leigya magát a sárga földig, az baromi undorító. Az a szomorú igazság, hogy az ilyen nem fog változni. Ha magáért nem teszi meg, akkor másért sem fogja.

Szerintem ne maradj ilyen nő mellett. Ismerek egy pár hasonló lányt, az egyik most várja az első gyerekét valami random pasitól, igaz visszavett az ivásból, de nem hagyott fel vele. Egy kapcsolatban mindig kell a jövőre is gondolni. Mi lesz, ha gyereketek lesz? Anyukát meg a gyereket is te fogod a nyakadban vinni? Vagy ő leissza magát te meg otthon leszel a gyerekkel? De elég csak az esküvőre gondolni. Már a szertartásra is talajrészegen megy, és boldogító "igen" helyett összehány mindent?

2017. dec. 8. 18:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Van benne valami. Buliból iszik vagy nem tudom..barátnői unszolására..

Egyszer kért pénzt adtam rá de többször már nem.

Néha fenyeget is mindenféle hülyeséggel meg hogy utál már mellettem lenni..másnap meg jön a szerelmes duma..

2017. dec. 8. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudni elvileg nincs különösebb oka rá."

Akkor titkolja. Mindenkinek van oka arra, hogy iszákos legyen - legföljebb gázosnak tartja magát az okot és ezért nem mondja el.

No, mindegy.

"Néha fenyeget is mindenféle hülyeséggel meg hogy utál már mellettem lenni..másnap meg jön a szerelmes duma.."

Lejtőn van.

Igazából az ilyen "manőverek" után azt javaslom, hogy engedd el.

Lehet, hogy ez neki még rátesz egy lapáttal, vagy éppenséggel pont ez fogja megállítani a lejtőn... de az már nem a te dolgod lesz.

Az ő élete az ő felelőssége. Nem a tied.

2017. dec. 8. 19:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hozzászóló. Van benne valami de sokszor megígérte hogy nem iszik többé csak néha majd. Lehet gyerekkorából ered mert apa nélkül nőtt fel szegénységben. Kérdeztem de azt mondta ennek semmi köze ahhoz. Nem tudom mi legyen
2017. dec. 8. 19:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a fenyegetőzés tenné be az ajtót.
2017. dec. 8. 19:24
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem olyan fenyegetőzés de sokszor közli hogy véget akar vetni a kapcsolatnak másnap meg szerelmesen telefonál...nem tudja maga sem hogy mit akar sztem.

Hétvégén barátnőkkel megy céges buliba..megibt ivás lesz?

2017. dec. 8. 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát nézd, nekem volt alkoholproblémám, és akkoriban mindig volt alkalom, hogy igyak. Senki kedvéért nem álltam le, a párom kedvéért sem. Ezt magamnak kellett eldöntenem, hogy abbahagyom.

Viszont kevesek jutnak el idáig.

Ezt csak azért írtam le, mert ígérhet bármit, úgyis megteszi, amíg magától nem látja be, ez neki sem jó. Az alkeszek egy idő után egyáltalán nem nézik, mit okoznak a másiknak.

Amúgy gondolom nemcsak bulikon iszik, nem? Lehetséges, hogy zugivó is?

2017. dec. 8. 19:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Zugivásnak nem láttam jelét még. De volt hogy nem ment dolgozni olyan másnapos volt.ez meg már gáz.
2017. dec. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!