Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen a véleményem ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a véleményem ha a barátnőm iszákos?

Figyelt kérdés

Akárhová megyünk berúg és én szégyenkezek miatta. Nekem kell hazacipeni stb.

Egy éve csinálja masszívan előző barátja ezért hagyta ott

#barátnő #AlkohAlkohol
2017. dec. 8. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy vagyok vele,annyit iszok amennyit akarok,senkinek semmi beleszólása.Ha nem tetszik,el lehet ballagni.
2017. dec. 8. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor eléggé kihat a mindennapokra. Milyen gyakran rúg be? Mondjuk mindegy is, mert ez az eszméletlenségig piálás így is úgy is borzasztó, akár fiú akár lány. Sajnos el kell döntened, hogy mennyire éri meg ez neked, aggódni minden egyes alkalommal, asszisztálgatni miközben te is szégyenkezel, hosszabb távon ezt elviselni.
2017. dec. 8. 20:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem könnyű ez pedig..sajna a telefonjában meg fotók vannak hogy enyeleg másokkal
2017. dec. 8. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Minek vagy egyaltalan vele???? Nem ertem az embereket
2017. dec. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!