Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi arrol a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arrol a véleményetek, amikor egy barátnő nem örül annak, hogy egyetemre akarunk menni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
80%

#18 vagyok. Ne sértődj meg, de a válaszodból az látszik, hogy nem sokra fogod vinni az életben.

Annyira leköt, hogy a saját igazadat védd, hogy közben észre sem veszed a valódi problémát. Mellesleg, miért kérdésekkel válaszolsz? Például neked kell tudnod, hogy egyetem mellett tudsz-e majd annyit dolgozni, hogy a felszínen maradj (de közben a tanulás rovására se menjen), nem nekem.

A barátnőddel pedig elvileg egy csapat vagytok, ha szerinted ő nem szólhat bele lényegi kérdésekbe, akkor ez csak annyit tesz, hogy nem együtt képzeled el a jövőtöket...

Ismétlem, pár mondat után is látszik, hogy nagy baj van nálad!

2020. máj. 17. 17:34
 22/63 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, biztos vagy abban, hogy rendelkezel a diploma megszerzéséhez szükséges szellemi képességekkel?

Amúgy még MINDIG NEM fejtetted ki a többesszám használatának az okát.

2020. máj. 17. 17:37
 23/63 A kérdező kommentje:
végre egy válasz ami nem trollválasz erre megint el kell rontani?
2020. máj. 17. 17:37
 24/63 A kérdező kommentje:
"Például neked kell tudnod, hogy egyetem mellett tudsz-e majd annyit dolgozni, hogy a felszínen maradj " Gondolod azért megyek egyetemre, mert ezt nem tudom? Még mindig nem az a kérdés hogy ezt nekem kell e tudni, vagy valaki másnak...
2020. máj. 17. 17:38
 25/63 anonim ***** válasza:
3%
Jézusom, mennyi itt a fogyatékos...egy mondatot sem képesek felfogni, aztán még a kérdezőt nevezik trollnak. Lol
2020. máj. 18. 05:29
 26/63 A kérdező kommentje:
Ráadásul azt se veszik észre, hogy meg is van magyarázva ammit folyton kérdeznek. Egyre inkább ilyenné vált ez a gyakori. De néha azért vannak értelmes válaszok is.
2020. máj. 18. 08:46
 27/63 anonim válasza:
97%

Szerintem is rosszul volt feltéve a kérdés, mostanra kitisztult 😄 Ami még nem derült ki, hány évesek vagytok, és a barátnőd is egyetemre akar-e menni veled párhuzamosan?

Ha igen, és attól fél hogy egyikőtöknek sem lesz keresete, arra az a megoldás hogy dolgoztok egyetem mellett. Én gtk-s szakon januárban fogok végezni, mintatanterv szerint, az első évben eladóként diákmunkáztam, kassza, vevőszoli, ilyesmi. Aztán elmentem a szakomnak megfelelő gyakornoki pozira interjúzni. Felvettek, és azóta is (már nem ott, de) a szakmámnak megfelelően dolgozom. Az első évben főleg hétvégente dolgoztam, utána meg minden hétköznap, meg lehet ezt csinálni, de legközelebb nem nappalira megyek 😂 Szerintem a nappali rengeteg időhúzás, elmennek a napjaid lyukasórákkal, az a bulizásra van kitalálva, levelezőn is el lehet végezni egy középszerű szakot, mellette pedig dolgozni.

22/L

2020. máj. 18. 09:38
 28/63 A kérdező kommentje:
" arra az a megoldás hogy dolgoztok egyetem mellett. " Ez egy ilyen barátnőre nem megoldás. A probléma ugyanugy megnyilvánulna késöbb, csak más téren. Még mindig nem érted a kérdést.
2020. máj. 18. 09:43
 29/63 anonim válasza:
74%

Azt hiszem, megvan, te akarsz egyetemre menni, csak valamiért többesszámban írtad magadat a kérdésben.

Nekem az a véleményem róla (merthogy a véleményem kérdezted) hogy tök jogos, hogy fél hogy neki kell eltartania majd téged. Ha féltékeny, mert ő nem mer egyetemre menni, az kár, akkor tényleg lesznek a későbbiekben is problémák. Ha féltékeny, mert az egyetemen lesznek majd fiatal lányok, hát jogos, főleg ha nappalira mész, de ezzel kapcsolatban te tudod csak megnyugtatni. (Nem válaszoltál ezért tippelek: ) 30 évesen ne nappalira menj, az összes szaktársad 18 lesz, ráadásul mint mondtam, időhúzás, és sokkal többet tudsz dolgozni levelezőn. Ha nem akarsz dolgozni egyetem mellett felnőtt korodban, akkor én raknálak ki a barátnőd helyében, mert ez nem lehetőség szerintem, ha nincs meg az anyagi háttered. Ne a barátnődtől várj ilyen jellegű segítséget, ő a barátnőd, nem a bank.

Én meghallgatnám az ő nézőpontját is, miért nem akarja ezt az egészet.

2020. máj. 18. 10:08
 30/63 A kérdező kommentje:

"Azt hiszem, megvan, te akarsz egyetemre menni, csak valamiért többesszámban írtad magadat a kérdésben." nem én vagyok az egyetlen aki egyetemre megy. gondolod 1 ember miatt fenntartanának egy egyetemet az országban??? ráadásul nem is egy egyetem van az országban, hanem több.

az eltartásrol meg irtam, miért nem tudja itt a töbség elképzelni, hogy mindenki magát tartsa el? ez nem házasság, de még egy házasságban is dolgozhat minkét fél. természetesen meg lehet hallgatni a másik fél nézőpontját, de csak olyan témában ami közös ügy. Az hogy valaki egyetemre megy vagy sem, max egy házasság nevu vagyonközösségben számithat közös ugynek, barátnő esetén aki semminemu kötelezettséget nem vállalt s akkor lép le amikor akar, nem az.

2020. máj. 18. 10:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!