Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi arrol a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arrol a véleményetek, amikor egy barátnő nem örül annak, hogy egyetemre akarunk menni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
81%
Mármint hogy annak nem örül, hogy te és ő is egyetemre akartok menni? Talán kérdezd meg tőle.
2020. máj. 17. 14:23
 2/63 anonim ***** válasza:
27%

Miért nem örül?

Féltékeny? Fosik a pénz miatt?

2020. máj. 17. 14:28
 3/63 anonim ***** válasza:
85%
Kik azok a ti, akik egyetemre akartok menni?
2020. máj. 17. 14:30
 4/63 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyban függ a helyzettől. Exem például már megszerzett két diplomát, amikor kitalálta, hogy kell neki még egy. Az első két képzést is sok csúszással végezte el és valójában egyértelműen csak az időhűzásra ment. Ő maga mondta, hogy mennyit lehet utazgatni, sokkal több a szabadideje, és amúgy sem érdekli a munka világa. Én is jártam egyetemre, de elvégeztem időben és 32 évesen eszembe se jutott volna, hogy én majd nappalin fogok tanulni meg élem a diákéveket, miközben már nem itt kéne tartani. Csodálkozott is, hogy szakítottam vele. A lényeg, hogy egyéb esetben ha mondjuk előrelépésnek látod az egyetemet és céljaid vannak vele, akkor ne hallgass másokra, mert csak egy életed van.
2020. máj. 17. 14:31
 5/63 A kérdező kommentje:
Első egyetemről van szo, s a kérdés mindenkire érvényes aki egyetemre akar menni. értelemszeruen mindenki csak a saját véleményét irja le, másét nem is tudhatja. Aki a pénzt kérdezte hogy fosik e tőle, annak igaza van, már ha arra gondolt ami a példában van: közli a barátnő, hogy akkor nem lesz pénz. Mert a példában egy minimálbéres fizetésu főállás feladásárol van szo s nappali egyetemi képzés elkezdéséről, késöbbi jobb poziciok megpályázása érdekében.
2020. máj. 17. 14:40
 6/63 anonim ***** válasza:
79%
Ki az az akarunk? Te és ki?
2020. máj. 17. 14:40
 7/63 A kérdező kommentje:
fejezd már be a trollkodást
2020. máj. 17. 14:44
 8/63 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves vagy? Nappalit vagy levelezőt szeretnél elkezdeni? Mennyi ideig tartana a képzés? Hosszabb távon mennyivel jobb fizud lehetne diplomásként?

Egyébként egyetemistaként is lehet diákmunkázni, nem kell berendezkedni arra hogy semmi pénzt nem keresel. Én pénzügy szakra jártam ami olyan közepesen nehéz és mellette havi 10 napon tudtam diákmunkázni és nyaranta is végig. Diákmunkásként sokszor még jobb a nettód az azon a munkahelyen dolgozó felnőtteknél, mert neked a bruttódból csak a 15% SZJA-t vonják le, de nekik még a nyugdíj és eü járulékot is.

2020. máj. 17. 14:49
 9/63 anonim ***** válasza:
87%
Én még mindig nem értem a kérdést. Te fiú vagy? Mert hogy egy lánynak is lehet barátnője. És mindketten egyetemre akartok menni? Te és a barátnőd is, aki nem örül ennek? Jó lenne, ha világosan leírnád.
2020. máj. 17. 14:52
 10/63 anonim ***** válasza:
82%

"fejezd már be a trollkodást"

Nem trollkodás. Értelmetlen a kérdés. Miért van többesszáman az "akarunk"? Te és ki?

2020. máj. 17. 14:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!