Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye? Szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye? Szilveszterkor együtt szoktatok a szerelmetekkel :barátnő\barát bulizni?

Figyelt kérdés

Ha külön baráti körötök van. Nektek,hogy esne ha kijelentené a párotok,hogy a haverokkal akarja tölteni a szilvesztert?

Az is közrejátszik,hogy mondjuk a barátnőnek nincs hová mennie,mert valami okból az ő barátai más és más helyen szilvesztereik,és így ő otthon marad. Mit csinálnátok a barátnőtök helyében, megmondanátok,hogy igenis vele akar lenni, vagy várja meg,hogy magától jöjjön rá a fiú. Nektek hogy esne?

2014. dec. 5. 12:56
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
az nem zavar,persze hogy a haverokkal akar,ők a fontosabbak, csak hogy eszébe nem jutna az hogy a barátnőt is oda hívja a házibuliba ( ami az ő házában lesz valőszínüleg)
2014. dec. 5. 12:57
 2/19 anonim ***** válasza:

"az nem zavar,persze hogy a haverokkal akar,ők a fontosabbak"

Jó esetben azért ez nem igazán így van. Mindenesetre ebben a helyzetben én megmondanám, hogy szívesen mennék velük, mivel az én barátnőimmel nem lehet menni. (Bár azt nem igazán sikerült kivennem, miért nem, attól még, mert nem együtt bulizik az egész társaság, valakivel lehetne menni, nem?)

2014. dec. 5. 13:03
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Neked is hazibulit kene rendezned vagy egy masikba menni. VagY egyedul bulizni. Soha ne akaszkodj ra, mert menekulni fog. Tapasztalat. Ismerkedj meg vkivel. Akvel egyutt toltitek a Szilvesztert baratsagbol. Nem baj, ha fiu.. N
2014. dec. 5. 13:03
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha van valakim akkor vele töltöm, vagy egy buliban, ez alap.
2014. dec. 5. 13:04
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
hát nálunk hasonló áll fenn...a barátnőm és a legjobb barátom is bulit szervez...a legjobb barátommal szilveszterezek évek óta, garantált a jó kedv...barátnőmnek meg ott lesznek a barátai akikkel én nem érezném magam olyan jól...de mivel mind2-en házigazdák ezért nem tudom egyiküket a másikhoz hívni...végül a legjobb barátomnál szilveszterezek, mert ott biztos jól fogom magam érezni, meg nála 3x vagyok egy évben, barátnőmmel meg ugye sokkal több időt töltök...
2014. dec. 5. 13:08
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Én vinném a kedvesemet. Nélküle nem lenne olyan jó.
2014. dec. 5. 13:08
 7/19 anonim ***** válasza:
66%
Ne felj tole h elveszted. Csak lokd el magadtol gyakran. Kuldd el bulizni sokat. Menj Te is kuloN. Ettol idegrohamot kapnak, h Teged nem erdekel h nelkuled megy. Kis ido utan radtapad lerazhatatlanul. Mindig mondd neki, h talalkozzOn a barataival tobbet. Ez nekem bevalt egy fuggetlensegkozpontu pasinal.
2014. dec. 5. 13:12
 8/19 anonim ***** válasza:
60%

Mivel se barátaim, se barátnőm nincs így retro-san családi körbe töltöm az ünnepet.

Magamban nosztalgiával gondolok a régi szép szilveszterekre rémes Sasjóskával, nagyanyám olcsón vett durranós virsilejire amit ettünk éjfélkor, nagyapám haverjaira akikkel végigénekelték a fél éjjelt, a HÓRA ami megint nem lesz, mikor végigformaegyvideóztam az éjjelt...

Meg mikor haveroknál voltam...

2014. dec. 5. 13:13
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Mikor a férjemnek még csak a barátnője voltam, szó sem lehetett arról, hogy külön menjünk szilveszterezni, vagy valami más jelentősebb alkalomkor bulizni.

Sőt, ha valamelyikünk baráti köre bulit szervezett volna és nem látta volna szívesen a másikunkat, nem szilvesztereztünk volna velük.

Ahol a haverok ennyivel fontosabbak, az nem egy komoly kapcsolat.

2014. dec. 5. 13:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A te esetedben a barátodnak meg kellett volna hívnia téged is.

Vagy lehet azért nem szólt, mert alapból úgy gondolja, hogy te is mész.

Ha máshogy nem megy, kérdezz rá, hogy mehetsz-e.

2014. dec. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!