Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye? Szilveszterkor együtt szoktatok a szerelmetekkel :barátnő\barát bulizni?
Ha külön baráti körötök van. Nektek,hogy esne ha kijelentené a párotok,hogy a haverokkal akarja tölteni a szilvesztert?
Az is közrejátszik,hogy mondjuk a barátnőnek nincs hová mennie,mert valami okból az ő barátai más és más helyen szilvesztereik,és így ő otthon marad. Mit csinálnátok a barátnőtök helyében, megmondanátok,hogy igenis vele akar lenni, vagy várja meg,hogy magától jöjjön rá a fiú. Nektek hogy esne?
"az nem zavar,persze hogy a haverokkal akar,ők a fontosabbak"
Jó esetben azért ez nem igazán így van. Mindenesetre ebben a helyzetben én megmondanám, hogy szívesen mennék velük, mivel az én barátnőimmel nem lehet menni. (Bár azt nem igazán sikerült kivennem, miért nem, attól még, mert nem együtt bulizik az egész társaság, valakivel lehetne menni, nem?)
Mivel se barátaim, se barátnőm nincs így retro-san családi körbe töltöm az ünnepet.
Magamban nosztalgiával gondolok a régi szép szilveszterekre rémes Sasjóskával, nagyanyám olcsón vett durranós virsilejire amit ettünk éjfélkor, nagyapám haverjaira akikkel végigénekelték a fél éjjelt, a HÓRA ami megint nem lesz, mikor végigformaegyvideóztam az éjjelt...
Meg mikor haveroknál voltam...
Mikor a férjemnek még csak a barátnője voltam, szó sem lehetett arról, hogy külön menjünk szilveszterezni, vagy valami más jelentősebb alkalomkor bulizni.
Sőt, ha valamelyikünk baráti köre bulit szervezett volna és nem látta volna szívesen a másikunkat, nem szilvesztereztünk volna velük.
Ahol a haverok ennyivel fontosabbak, az nem egy komoly kapcsolat.
A te esetedben a barátodnak meg kellett volna hívnia téged is.
Vagy lehet azért nem szólt, mert alapból úgy gondolja, hogy te is mész.
Ha máshogy nem megy, kérdezz rá, hogy mehetsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!