Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye? Szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye? Szilveszterkor együtt szoktatok a szerelmetekkel :barátnő\barát bulizni?

Figyelt kérdés

Ha külön baráti körötök van. Nektek,hogy esne ha kijelentené a párotok,hogy a haverokkal akarja tölteni a szilvesztert?

Az is közrejátszik,hogy mondjuk a barátnőnek nincs hová mennie,mert valami okból az ő barátai más és más helyen szilvesztereik,és így ő otthon marad. Mit csinálnátok a barátnőtök helyében, megmondanátok,hogy igenis vele akar lenni, vagy várja meg,hogy magától jöjjön rá a fiú. Nektek hogy esne?

2014. dec. 5. 12:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akinél szilvesztereztem volna, ő a pasjával egy szűkkörű családi összejövtelnél lesz . így egyenlőre,úgy nézki hogy sehova nem megyek, ami nem olyan nagy tragédia ha otthon maradnék, csak ami bánt ,hogy neki esszébe nem jutna,hogy a sajátházibuliján én is ott lehetetnék.

Lehet azt tervezem,hogy ha kiderül,hogy pontosan kik voltak ott, ha esetleg lányok is ,ami valószínű,mert ennek a fiú társaságnak igénye van arra,hogy ha már buli,akkor "jó nők" is legyenek ott, na akkor biztos hangot emelek, De addig az lesz a legjobb ha várok

2014. dec. 5. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Szóval már most eltervezted, hogy nem szólsz semmit, hanem majd utólag hisztizel? Oké.
2014. dec. 5. 13:20
 13/19 A kérdező kommentje:
így minden kiderül, kinek mi a fontosabb
2014. dec. 5. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

én dolgozok minden ünnepkor, nincs ilyen problémám :P

(nem is bánom)

2014. dec. 5. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Tudja a barátod, hogy a te bulid ugrott?

Ha igen, és így sem szól, akkor én befejezném vele a kapcsolatot. Nonszensz, hogy ő bulizik, te meg ülj otthon egyedül.

2014. dec. 5. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

'várja meg,hogy magától jöjjön rá a fiú.'

aha és honnan jöjjön rá, gondolatolvasó? lehet, hogy ő nem is sejti, hogy neked nincs hova menned szilveszterkor. mondd el neki és akkor gondolom hív, hogy menj velük. ha mégsem, az elég bunkó dolog azért tőle, bár egy tipikus fiús bulira is fura dolog barátnőt vinni.

2014. dec. 5. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
ha lenne barátnőm én vele lennék bár lehet csak azért mert nincsenek barátaim,de mindegy amúgy mivel se barátnőm se barátaim nem lesznek.
2014. dec. 5. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Néma gyereknek apja kukiját, egy esélyt adhatnál a dolognak, hogy "figyu Józsi, Mari lemondta a közös bulit és nem szívesen maradnék itthon egyedül, ugye nem lenne gondja a barátaidnak azzal, ha csatlakozom hozzátok?"

Ha még ezek után is szájhúzogatással reagál, az egy másik helyzet.

De részedről sem normális, hogy már előre eltervezed hogyan fogsz megsértődni egy olyan dolog miatt, amiről egy szót sem beszéltetek a barátoddal...

2014. dec. 5. 16:36
 19/19 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van, kellett egy fél nap ,hogy rájöjjek
2014. dec. 5. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!