Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki szimpatikus nekem. Szilveszterkor együtt buliztunk egy szórakozó helyen. Igazából csak táncoltam vele de abba a társaságba volt ahol én. Látásból ismerjük egymást és legközelebb el szeretném hívni. Szerintetek eljönne?

Figyelt kérdés
Csak azt nem tudom hogy mit mondjak neki? És a buli közben miről beszélgessek vele?

2013. jan. 2. 02:29
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Haver, elég jol ismerem a nőket, és azt mondom elmenne veled. Témák: -hogy hogy nincs barátod? (ez a legegyszerübb modja a dolognak, ugyanis rámegy a téma arra hogy jo lenne neki egy barát, amikor ehez a ponthoz értek akkor igyatok valamit (ha közbe már isztok pultnál az nem baj) a lényeg az hogy tereld másfele a témát pl.: sportol-e valamit vagy ilyesmi.. aztán mikor már beszéltek egy 5-10 perce egy más témárol akkor hozd vissza képbe a témát (ekkora már bevan csettintve, vagy jobb esetbe részeg, vagy csak bemeséli magának), mondd neki hogy szükséged lenne egy barátnöre és most hogy igy jobban megismerted elég kedves, szép belülröl. aztán megmosolyogjátok. dicsérd utána a szemét, ajkait, haját alakját. ő itt már nagyon izgatott lesz. : ) mondjad neki a végén hogy: a segged is nagyon jol néz ám ki. (szo szerint igy) ő mosolyog ezen, te mélyen a szemébe nézel, mikor már 15 másodperce szemeztek megcsokolod!! naggyábol ennyi. kb. 50 csajon teszteltem, a tapasztalat beszél belölem, sok szerencsét, és ami a legfontossab: ne legyél zavarba!
2013. jan. 2. 02:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi tesó kezd visszatérni belém az élet.

Mindenféleképpen megpróbálom. :)

2013. jan. 2. 03:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos h elmenne veled ha épp nincs más programja :) az Első mindent leírt de ha idegeskedős típus vagy és félsz hogy hülyeségeket mondasz neki akkor mond azt magadnak hogy nem érdekel ez a lány csak barát ez legjobb nekem mindig bejön régen mindig idegeskedtem hogy mit fogok mondani annak aki tetszik de pár hónappal késöb amikor már nem érdekelt a lány hatalmasakat beszéltünk mint barát :D
2013. jan. 2. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
#3... régen én is mindig ezt csináltam aztán ugyanugy idegeskedtem.. nekem valahogy nem jött be: D de miután pár tul voltam pár csajon ugy csajozok mint egy isten.. miután otthagyom a csajokat még örülnek is hogy legalább velem lehettek 1-2 napot mer egy igazi férfi vagyok.. mondjuk szerintem egy igazi férfi nem hagy ott senkit.. de ha teljesen biztos akarsz lenni abban kérdező hogy nem jössz zavarba akkor elötte igyál meg vmit, de csak annyit hogy épp hogy érezd és jokedved legyen: )
2013. jan. 2. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet h nem mindenkinél jön be ez a szöveg és az egész! Sok sikert !
2013. jan. 2. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen úgy tervezem hogy iszok egy kicsit előtte mert akkor már egyáltalán nem szoktam zavarban lenni.
2013. jan. 2. 20:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is jön be neki ez a szöveg akkor utána majd rögtönzök valamit egy kis pija után már általában jönnek a dolgok nálam magától csak van mikor megakadok kicsit ezért kérdeztem hogy miről beszélgessek vele.
2013. jan. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!