Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmileg nehezen elérhető a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg nehezen elérhető a párom? Mit lehetne ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Nem beszél az érzéseiről nekem, nem szól ha bármilyen problémája van velem. Nehezen kötődik bárkihez, hozzám sem igazán, így érzem. Nem működött a házassága, nem bírja a kötöttségeket. Már 45 elmúlt és mégsem változik, de lehet nem is akar... Volt már egy félrelépése, én megbocsájtottam neki, de ezt sem tudtuk igazán megbeszélni, csak hogy nem bír magával bármennyire akar. Napokig nem beszéltünk, nem keresett, ő kerüli a konfliktust, nem akar veszekedni. Másfelől azt mondja társra vágyik, engem szeret a maga módján ahogyan tud, nincs velem problémája... Én őt persze egyre jobban szeretem, de nem merem beleélni magam az említettek miatt.

Mit kezdhetnék vele? Más is volt így?

Úgy érzem így halálra van ítélve ez az egész kapcsolat... Kb. 6 hónapja vagyunk együtt komolyabban.

28N

2020. máj. 11. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzed, ez halálra van ítélve. Semmi pozitívat nem írtál róla. Szeret a maga módján...haha. 6 hónapja vagytok együtt és már félrement, hanyagol, nem törődik veled. Mi lenne, ha nem szeretne?? Remélem érzed az iróniát.

Hagyd ott minél előbb!

33N

2020. máj. 11. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, ez kuka. Hat hónap alatt félrekúr, ezek után min gondolkozol még?

"Nem bír magával" - igen, ő nagyon megerőltette magát, de hát az ösztönök miatt mégis becsúszott a farka egy másik nőbe. Az ezt megelőző flörtölés meg csak véletlen volt.

Keressél egy fiatalabb pasit, aki tud téged tisztelni és nem egy ekkora vesztes.

2020. máj. 11. 11:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nyilván ezek mellett figyelmes velem, udvarias, iszonyat aranyos. Foglalkozik velem, pl. hónapokat tett bele, hogy normálisan tudják vezetni, állandóan programokat szervez velem stb. Gyakran bókol, támogat sok mindenben...De nyilván, az embernek mindig a negatív tűnik fel először...
2020. máj. 11. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

6 hónap alatt megcsalt....ne haragudj, az elso hónapokban kene a legeslegszerelmesebbnek lennie, amikor csak rád tud gondolni, minden helyzetben....nem megcsalni! Ez szernted annak a jele hogy szerelmes beled??

a "nincs veled problémája" és a "szeret a maga módján" is fényévekre van a szerelemtol, de még a szeretettol is....

Nem birja a kotottséget....komolyan, neked egy ilyen pasi kell? Ez lesz a kifogás mindig, amikor ugy félévente félrkufircol, hogy "hát tudod, hogy mondtam, hogy nem birom a kotottseget"...akkor legyen szexkapcsolata, ahol le vannak fektetve a játékszabályok, és mindenki tudja, hogy csak szex van. Dontsd el, hogy neked normális, szeretetteljes kapcsolatra van e szukseged. HA igen, akkor nem ez a apsi a jó választás. Szakits, majd elfelejted, elhiszem, hoyg van ami imponal benne, de szerinted o az az ember, akivel egy eletet tudsz alapozni, akinek gyereket akarsz szulni, stb? 28 évesen gondolom ez is foglalkoztat.

A pasid egy onzo ember, aki magát szeretni. Persze, hogy ajándékokat vesz, es programokat szervez, vezetni tanit - ez mind olyasmi, amiert cserebe megkapja a rajongásodat, a figyelmedet, neki imponál ez a laza kapcsolat, nincs egyedul, nem unatkozik, van szex...

2020. máj. 11. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, meg az lemaradt, hogy azért túlzás arra, hogy eliteljuk azt hogy megcsalt, azt mondani, hogy "persze mindenki a negativat veszi eszre"...most nem azért, de ha mérlegre teszem, hogy iszonyat aranyos, bókol meg programokat szervez, a másik felére meg hogy lefekudt egy másik novel 6!!!! honap alatt...vagy bármikor....hát szerintem nem kerdes, hogy merre dol a mérleg nyelve...
2020. máj. 11. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

És mire mész azzal, hogy aranyos meg stb., ha megcsal???

Komolyan, emberek. Milyen segítséget vártok itt, ha nem vagytok hajlandóak kinyitni a csipás szemeteket? Akkor úszkálj a f*sban.

2020. máj. 11. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

érzelmileg nehezen elérhető = nem szerelmes beléd

Mit akarsz ezzel kezdeni?

2020. máj. 11. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Bocs de veled is van baj rendesen, ha nem veszed észre mennyire elcseszed vele csak az idődet.
2020. máj. 11. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!