Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki érezte már szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érezte már szakítás után, mikor már érzelmileg rendbe jött, hogy valami nem stimmelt a párjával, mondhatni nem normális?

Figyelt kérdés

Személyiségjegyei:

- nagyon érzékeny

- nagyon makacs

- utólag azt mondom, hogy érzelmileg manipulált

- kihasznált teljes mértékben, pénzügyileg is

- gyerekkorában tudomásom szerint figyelemhiányos hiperaktivitási zavara volt (ADHD)

- olyan érzésem volt, mintha két személyisége lenne (kívül egy érett nő, belül meg egy érzékeny csintalan kislány)

- 2x szakítottunk, mindkétszer apró hülyeségeken. Igazából még a mai napig nem tudom hogy mi a fő probléma.

- szakítás után próbáltam vele beszélni, de verbálisan agresszív, nevetgél..., konkrétan sértő. Ekkor már csak ezt a "kislány" személyiségét láttam.

- szüleiről még nem vált le. külön él, de feltűnően ragaszkodik még hozzájuk

- érzelmileg éretlen, gyerekes, de 33 éves

Sikerült 6 hónap alatt totál kikészítenie, érzelmileg benne voltam nagyon, így nem tudtam megállítani a folyamatot... Részemről megtettem mindent, hogy menjen a dolog, legalábbis úgy érzem.

Valaki tud diagnózist mondani, vagy látott már ilyet?

2019. szept. 9. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
valamilyen személyiségzavarra gondolnék.
2019. szept. 9. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
67%
Miután elmúlt az "elvesztettem életem szerelmét" fázis én is diagnosztizáltam nála mindenféle mentális problémát és most, hogy elmúlt az "exem egy beteg állat" fázis már tudom, hogy csak magambak akartam bemagyarázni hogy nem normális mert úgy könnyebb rá haragudni és utálni őt. Elengedtem. Már ő is csak egy ex számomra, aki megbántott és ennyi.
2019. szept. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!