Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem lenne gyanús ha a barátnőtök a tegnapi éjjeli buli után ma egész nap nem volt elérhető messengeren?
- Másnapos.
- Lemerült.
- Elvesztette a telóját.
Te nem benne, hanem magadban nem bízol! Mert tudod, hogy kevés vagy neki!
Hát én volt, hogy azért nem vettem fel, mert olyan másnapos/nyomott szar kedvű voltam, hogy még élni sem volt kedvem. De egy üzenetet azért ilyenkor is írtam azoknak, akik kerestek.
(Szerintem nem kéne mindig a kérdezőket letámadni)
Buli utan nem gondolod,h alszik? Mit ellenoriugeted? Tisztara beteg vagy. Kezeltesd magad. Nincs sajat eleted,barataid meg hobbid? Nem vagy kepes elfoglalni magad?
A bnod nem a tulajdonod 2019-ben
Lehet hogy sokan fognak támadni ezért, de én vettem a barátnőmnek egy iphone-t és így látom, hogy merre jár éppen :)
Ha bizonytalan vagyok h mit csinálhat csak ránézek és látom is a térképen.
Anno voltak megcsalásai, azóta ezzel vagyok nyugodt :)
Kérdező!
Ha szeretsz valakit nem azért kellene aggódnod, hogy esetleg nem-e rabolta el valaki, vagy nem-e történt autóbalesete?
Á dehogy. A lényeg: Vajon megcsal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!