Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játékfüggő a párom?
Egy éve élek együtt a barátommal, aki kiskora óta imádja a számítógépes játékokat. Az elmúlt hónapokban sok családi problémája volt (egy közeli hozzátartozó halála, egy másik súlyos betegsége). Ezekről alig beszél velem, mindent harapófogóval kell kiszedni belőle.
Folyamatosan számítógépes játékokat játszik, gondolom, abba menekül. Hónapok óta nem feküdtünk le, amikor próbálkozom is inkább visszaül játszani, úgyhogy egy ideje már nekem sincs kedvem kezdeményezni. Igyekszem megértő lenni vele, mert nyilván borzasztó nehéz ez most neki, de most már baromira elegem van, nem tudom felfogni, hogy lehet a játék az első helyen mindig, minden helyzetben.
Ha felhozom neki, mindig azt mondja, hogy rossz a kedve. Ahhoz érdekes módon van hangulata, hogy hülye videókat nézzem és hangosan röhögjön rajta. Kezd sok lenni ez az egész.
(24 L-29 F)
Mikor gyászoltam, nekem épp hogy szükségem volt a párom érintésére.
Szerintem a kapcsolatotoknak annyi.
Egyébként nagyon figyelmes, türeezértés nagyon jó hozzám, ezért nem akarom őt leírni. Plusz nyilván a bezártság sem tesz jót.
Csak nem tudom, meddig lehet ezt még húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!