Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy a baj, ha kicsit sem kívánom a párom?
Nagy baj.
Ha nem jó a szex, nem jó semmi.
Ez a "nagyon szeretem" dolog sem teljesen igaz.
Saját magadnak is hazudsz.
Csináld amit a legtöbb nő, tégy úgy, mintha élveznéd!
És csinálj alternatív dolgokat, amik nem annyira megerőltetőek számodra. Pl.: kutyapóz, kézi fejés,
Nagy baj. 5évig voltam ilyen kapcsolatban. Pont ez. Kedves,szeretnivaló ember, nagyon jól elvoltunk, ezt kivéve.ő is azt mondta, hogy nem bánja, hogy ez a része nem működik. Miattam szakítottunk, mert találkoztam valakivel,akire elég, ha ránézek, vagy rágondolok, már ugranék is a nyakába.
Sajnos ez a helyzet nem fog javulni,sőt. És mindig enni fog ez téged. Minél előbb szakíts, ne húzd az időt.
Egyszerű!
Attól, hogy van odahaza minőségi étel minden nap, attól még itt - ott bekapok egy hambit vagy gyrost.
Szereted? Akkor maradj vele! Tényleg! De...néha kapj be egy hambit, vagy egy szelet pizzát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!