Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnatok ezt fogadni?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, aki nem olyan reg kerult bele az eletembe. Minden tokeletes volt vele, olyannyira hogy tudtam hogy kell lennie valami rossz dolognak. Na ez a rossz dolog el is jott az egyutt toltott elso ejszakaval...

Tenyleg nem szeretnem leszolni, de oszinten mondom hogy meg a legrosszabb elkepzelesemnel is rosszabb volt. Tudom, tudom, nem szamit a meret, de nagyon-nagyon kicsi neki, nem is kemeny es ali alt fel. Raadaskent az aktus olyan 5 masodpercig tartott. Ha csak az egyik lenne, meg elfogadnam, de ezek igy egyutt nekem nagyon kiabranditoak voltak sajnos. Mar elore felek a kovetkezo alkalomtol.

Szerintetek valtozhat ez? Nem szeretnem csak a rossz szex miatt otthagyni ot, de nem tudom hogy mukodhetne-e igy jol a kapcsolat

2020. máj. 6. 20:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de akkor hogy tudta volna betenni a kérdezőnek, ha csak félkemény volt? (Mert ezt akarjátok neki bedumálni, hogy az csak félkemény volt). Na de állítólag betette, akkor hogyan???
2020. máj. 7. 16:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Kis helyzetjelentes!

Lefekudtem vele es ezerszer jobb volt mint az elso! Igazatok volt, abszolut kemeny volt es sokkal nagyobb is igy hogy tenyleg felallt neki most. Meg tovabb is birta mar.

2020. máj. 9. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!