Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnatok ezt fogadni?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, aki nem olyan reg kerult bele az eletembe. Minden tokeletes volt vele, olyannyira hogy tudtam hogy kell lennie valami rossz dolognak. Na ez a rossz dolog el is jott az egyutt toltott elso ejszakaval...

Tenyleg nem szeretnem leszolni, de oszinten mondom hogy meg a legrosszabb elkepzelesemnel is rosszabb volt. Tudom, tudom, nem szamit a meret, de nagyon-nagyon kicsi neki, nem is kemeny es ali alt fel. Raadaskent az aktus olyan 5 masodpercig tartott. Ha csak az egyik lenne, meg elfogadnam, de ezek igy egyutt nekem nagyon kiabranditoak voltak sajnos. Mar elore felek a kovetkezo alkalomtol.

Szerintetek valtozhat ez? Nem szeretnem csak a rossz szex miatt otthagyni ot, de nem tudom hogy mukodhetne-e igy jol a kapcsolat

2020. máj. 6. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Változhat. Biztos nagyon izgult. De nem egyszerű. Egyik sem.
2020. máj. 6. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
:D Kifogtad a fatöküek istenét. A szex igenis nagyon fontos egy kapcsolatban bárki bármit mond/ír sőt talán 60-40%-ban dominál egy jó kapcsolatban a többi dolog mellett.
2020. máj. 6. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én adnék neki még pár alkalomra esélyt, egy szex végül is nem szex :) Hátha ha nem izgul, nincs rajta nagy nyomás, akkor tud villantani valami ügyességet.

De ha hosszabb távon nem működik a szex, akkor nyilván kár erőltetni.

2020. máj. 6. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem állt fel neki, nem tudhatod, hogy mekkora. Két-háromszorosára is megnőhet. Egyértelmű, hogy izgult, ez tud okozni merevedési zavart.

A másik dolog, hogy ha tényleg nem működik neki ott lent, még mindig lehet kielégítő szexuális élet; erotikus masszázs, ujjazás, orál. A leírtak alapján ehhez most nem ért egyáltalán, de ez tanulható.

2020. máj. 6. 20:56
 5/12 A kérdező kommentje:
De akkor ezek szerint el tud ugy menni, hogy nem all fel neki teljesen?
2020. máj. 6. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, el tud az ember úgy élvezni, hogy nincs teljes merevedése. De miért nem próbáltátok meg mégegyszer. Beszélgettetek, megnyugtattad? Volt előjáték, utójáték?

Szerintem se add fel, próbáld meg újra, de úgy csináld, hogy neked is jó legyen!

2020. máj. 6. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre meretben meg tartogathat meglepeteseket, ha nem is allt neki.
2020. máj. 7. 01:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Uu en ezt nem tudtam, hogy lehet orgazmus merevedes nelkul, ez most kicsit megnyugtato.

Meg az erdekelne, hogy van olyan penisz, amelyik nem kemeny aktus kozben, hanem ugymond hajligathato, lefele konyul?

2020. máj. 7. 09:38
 9/12 A kérdező kommentje:

Illetve elkepzelheto hogy nagy valtozas lesz az aktus idejet tekintve is? Vagy a 3 masodperc utan az 1 perc is mar nagyon soknak fog szamitani...?

Az elozo baratom 40

Percig is birta, vagy meg tovabb, ameddig csak akartam, igy ez nekem nagyon furcsa

2020. máj. 7. 09:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik pénisz hajlítgatható és lefelé konyul, ha nincs eléggé megmerevedve. A szex ideje meg ennyiből megállapíthatatlan, ha izgult, fel se állt neki rendesen, akkor nem is csoda, hogy pár másodperc után abbamaradt az egész. Legközelebb, ha elég kemény lesz, és talán kevésbé fog izgulni, valószínűleg sokkal tovább fogja bírni. A férjemmel elég gyakran vagyunk együtt, de azért volt már rá példa, amikor szülés után vagy céges út miatt pár hét kimaradt, akkor nála is előfordult, hogy nagyon hamar elsült, pedig amúgy tapasztalatból tudom, hogy egyébként nem esik nehezére többórás meneteket lenyomni. Szóval az, hogy egyszer milyen volt, még nem jelent semmit, hangulattól és szituációtól is függ, hogy meddig bírja egy pasi.
2020. máj. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!