Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti el tudnatok ezt fogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnatok ezt fogadni?

Figyelt kérdés

A parommal szakitottunk par honapra, de meg szeretnenk probalni ujra. En voltam ebben a kezdemenyezo fel, illetve anno a szakitast is en generaltam es akartam jobban. Nem haragban valtunk el, de volt azert egy minimalis nehezteles a reszerol. Mikor szakitottunk akkor sem zartuk ki a jovobeli ujrakezdes lehetoseget.

En a kulontoltott ido alatt abszolut nem tudtam ranezni mas ferfira, meg nem is ereztem volna etikusnak, meg szerettem volna tisztelni ot azzal hogy nem lat mas ferfival egybol, es eretten szerettem volna kezelni ezt a dolgot. O ezzel szemben mar az elso par hetben sok uj lanyt kovetett be az instagramon, illetve a beszelgetesunk soran kiderult hogy le is fekudt valakivel.

Igen tudom, nem megcsalas es minden joga megvolt hozza, de valahogy en ezt megis olyan rosszul elem meg. En soha nem tettem volna ilyet, nem is ertem hogy lehet egy komoly kapcsolat utan maris masra gondolni es szandekosan bantani azt akit eddig szerettel (lasd lanyok likeolgatasa).

Biztosan nagyon megoszto lesz ez a kiiras, de kivancsi vagyok hogy ti mit gondoltok errol. En komolyan elgondolkoztam hogy hagyom a francba az egeszet, nem is vagyok neki olyan fontos ha par honap alatt mar mas lany agyaban ebred.. a legjobban az zavar hogy en nem tennek ilyet, bar tudom hogy a ferfiak mashogy mukodnek, de ez egy hatalmas csalodas volt, nagyot esett a szememben.

Nem tudom hogy az ujrakezdesben ez mennyire lenne befolyasolo tenyezo, le tudnek e fekudni vele ugy hogy ne jusson ez eszembe

22N

2020. márc. 5. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Hoztál egy döntést. Most meg magadat mentegeted és Őt okolod.

Ő érdemel sokkal jobbat, mint te, mert egy lelki terrorista vagy.

FÉRFI, 39

2020. márc. 5. 14:54
 2/16 A kérdező kommentje:
Koszonom az epito kritikat 1-es valaszolo! Meg nem illettek ilyen vagy hasonlo jelzovel az eletem soran, de mindenkepp elgondolkozom mi valthatta ki ezt beloled:)
2020. márc. 5. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolat az, ahol kell pár hónap szünet? Alapból nem működött ez jól, minek erőltetni?

Keressetek mást.

2020. márc. 5. 15:14
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Én nő vagyok. A férfiakban sokkal nagyobb a szexuális inger. Kielégítette a vágyait, kimutatja a tetszését annak, aki tetszik neki (likeok), ez még érzemi szempontból nem mond róla semmit. Szerintem Érthető, hogy szakítás után nem az a legnagyobb gondja, hogy neked szűzies életet mutasson. A nők taláán sokkal gyakrabban keresnek az által visszaigazolást magukrók, hogy jaj vajon a szakítás után a férfi hogy viselkedik?! De ettől függetlenül kellene érezned a saját értékeidet, ő meg lehet tisztában van a sajátjával, és a saját akár ideiglenes boldogsága érdekében elment szexelni...

De szerintem ne kezdjétek újra, nem véletlenül szakítottatok. Fiatal vagy még nagyon és kicsit szerintem több idealizmus él még benned az újrakezdésről, mint ami.. hasznos lenne.

Rengeteg pasi van a világon. Tény, hogy találnál minimum annyira jót magadnak, mint akivel már egyszer valamiért szakítottál, és nem lennének tele a füzeteitek egymásról fekete pontokkal...

2020. márc. 5. 15:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Te dobtad és csodálkozol, hogy mással ismerkedik? Érdekes egy hozzaallasod van!

Olyan nincs, hogy pár hónapra szakitunk!

Aki ilyent mond, az azért teszi, hogy jobbat keressen és ha nem jön össze, akkor visszamegy.

Csalodas? Nagyot esett a szemedbe?

Fordítva ülsz a lovon.

L

2020. márc. 5. 16:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme lenne az újra kezdésnek? Te szakítottál vele, ő neheztelt érte, majd más lányokkal vigasztalódott. Engedjétek el egymás, ez már sosem fog működni köztetek.
2020. márc. 5. 16:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszat, bar a kerdesemre vonatkozokat nem nagyon kaptam. Ugy gondolom hogy egy ilyen kiirasbol nem lehet nagyon meghatarozni hogy valakinel mukodne e az ujrakezdes vagy sem, nem ismerjuk egymast, nem ismerjuk egymas kalcsolatat es lelki vilagat. Szep napot mindenkinek!
2020. márc. 5. 17:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mit kellett volna tennie, annak örültél volna, ha hónapokig vagy évekig csak sírdogál otthon kucorodva a sarokba a te önkényes döntésed miatt, egyedül???

Szerintem itt te vagy önző.. Te szakítottál, nyilván meg is bántottad, és most haragszol, amiért élni próbálta az életét, vagy felejteni, jajj, ne adj isten szórakozni kicsit..

Elég éretlen dolog már maga a szakítás is egy probléma megoldására, mivel nyilván nem az egy NORMÁLIS kapcsolatban, már itt bukott a dolog... Gyerekesen viselkedsz.

Szerintem tanulj belőle, és ha kell neked a másik, akkor abban együtt kellene kitartani és dolgozni rajta, nem szakítani, mert engem is felcseszne ez az önzőség.

Egyébként ha mégis így tennék, akkor ha zavarna is belátnám, hogy én miattam történt a dolog, én dobtam a másikat, de biztos nem várnám el hogy gyászhuszárkodjon évekig meg szenvedjen.. AZ egódnak fáj az egész, semmi több. Ezért mondom, hogy legalább tanulsz belőle és legközelebb nem így lesz..

NA de bocsi ha kemény voltam, még csak 22 vagy, a gáz az lenne, ha 30 évesen tennéd. Csak szimpla meggondolatlanság így, a nyers szavakat így ne vedd magadra, de már nem törlöm. Peace.

2020. márc. 5. 20:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Semmi gond utolso, nem veszem magamra, nem ismersz engem.

Semmi olyanrol nincs szo hogy azt szeretnem ha szomorkodna miattam, vagy ne elne az eletet, lehet hogy felreerthetoen fogalmaztam. A problemak megoldasara sem a szakitost lattam jonak, ez egy hosszabb es bonyolultabb dolog ennel, termeszetesen nem ugy volt koztunk sem hogy “csak ugy” szakitunk.

En az alapveto tiszteletrol beszeltem az a szemely irant akit evekig szerettel, szamomra ez fontos es szamomra ez alapveto, de sokak szamara nem az es ezzel nincs is semmi baj, en csak kivancsi voltam hogy ki mit gondol errol es ahogy irtam is a kerdesemben, hogy “ti ezt el tudnatok e fogadni?” Ha igen a valasz akkor ezt nem kell szerintem ennyire tulragozni, mert azert egy kerdes alapjan nem ismerhetted meg a szemelyisegem (onzo) illetve a kalcsolatom lefolyasaba, veszekedeseibe, erzeseibe sem lathattal bele, csak ezzal van nemi kivetlnivalo.

Szep napot:)

2020. márc. 5. 20:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Figyelj!

A fájdalmat mindenki másképp dolgozza fel. Én úgy, hogy elfordítom a fejem, más meg pasizni, csajozni megy. Attól még fájhat neki, hogy mást mutat.Persze,a te büszkeségedet is sérti. Lehet, hogy két hónapig fog fájni, lehet, hogy három évig. Csak akarnod kell tanulni a hibákból...

2020. márc. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!