Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti el tudnatok ezt fogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnatok ezt fogadni?

Figyelt kérdés

A parommal szakitottunk par honapra, de meg szeretnenk probalni ujra. En voltam ebben a kezdemenyezo fel, illetve anno a szakitast is en generaltam es akartam jobban. Nem haragban valtunk el, de volt azert egy minimalis nehezteles a reszerol. Mikor szakitottunk akkor sem zartuk ki a jovobeli ujrakezdes lehetoseget.

En a kulontoltott ido alatt abszolut nem tudtam ranezni mas ferfira, meg nem is ereztem volna etikusnak, meg szerettem volna tisztelni ot azzal hogy nem lat mas ferfival egybol, es eretten szerettem volna kezelni ezt a dolgot. O ezzel szemben mar az elso par hetben sok uj lanyt kovetett be az instagramon, illetve a beszelgetesunk soran kiderult hogy le is fekudt valakivel.

Igen tudom, nem megcsalas es minden joga megvolt hozza, de valahogy en ezt megis olyan rosszul elem meg. En soha nem tettem volna ilyet, nem is ertem hogy lehet egy komoly kapcsolat utan maris masra gondolni es szandekosan bantani azt akit eddig szerettel (lasd lanyok likeolgatasa).

Biztosan nagyon megoszto lesz ez a kiiras, de kivancsi vagyok hogy ti mit gondoltok errol. En komolyan elgondolkoztam hogy hagyom a francba az egeszet, nem is vagyok neki olyan fontos ha par honap alatt mar mas lany agyaban ebred.. a legjobban az zavar hogy en nem tennek ilyet, bar tudom hogy a ferfiak mashogy mukodnek, de ez egy hatalmas csalodas volt, nagyot esett a szememben.

Nem tudom hogy az ujrakezdesben ez mennyire lenne befolyasolo tenyezo, le tudnek e fekudni vele ugy hogy ne jusson ez eszembe

22N

2020. márc. 5. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"En az alapveto tiszteletrol beszeltem az a szemely irant akit evekig szerettel"

A tisztelet az ilyen esetben, hogy nem kezdesz el róla valótlan pletykákat terjeszteni, rosszat mondani, kibeszélni a titkait, stb. Nem pedig az, hogy te elvárod, hogy miután kidobtad, hónapok múlva se ismerkedjen, legyen más lányokkal.

2020. márc. 5. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagynám a francba. Viszont csatlakozom, itt te voltál a hülye. Kidobtad, meggondoltad magad, most mégsem tetszik amit csinált.

Az meg, hogy ismerkedett nem bűn. Rossz pillanatomban bőgtem én is egyéjszakás vállán szakítás után. Nyílván örömömben és nem azért mert annyira hiányzott akit felejteni akartam.

Semmi rosszat nem csinált, nem jártatok.

2020. márc. 5. 22:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Tetszik nem tetszik ez van. Az elfogadás alap, ha nem tudod elfogadni az érthető. Nem vagytok egyformák, sőt senki sem egyforma. Az hogy másra ránéz az egy sima attitűd is lehet, ettől még szerethet. Okot adtál arra, hogy kezdjen nézelődni, ezért nem értelmes dolog a szünet tartás. Illetve itt nem is szünet volt. A szakításra mindenki másképp reagál, én is úgy reagálok, ahogy a párod tette. Nem akar egyedül lenni.
2020. márc. 6. 07:46
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Elég bunkók a kommentelők!!

Én leirom a saját tapasztalatom mert ugyanebben a dologban vagyok/voltam.

Szakítottunk és egyből facen lajkolgatott mindenkit, irogatott és találkozott is egy csajjal elmondása szerint nem történt még egy csók sem, de nyilván nem fogja ezt nekem bevallani.

Én kibékültem vele, megpróbáltam ezeket nem megtörtént dolgoként kezelni hiszen semmi közöm nincs ugye hozzá, hiszen nem voltunk együtt.

De hiába....

Mivel tudom hogy én nem tettem volna ilyet, sőt az egész szakítást végig sírtam, szenvedtem.

Úgyhogy együtt vagyunk, de én olyan vagyok hogy egyszerűen nem tudok túl lépni ezeken. És sajnos a mai napig vitát generál a dolog, és tudom hogy sajnos ez így nem fog sokáig működni.

Hatalmasat csalódtam..

Szóval, ne kövesd el azt a hibát amit én. Ne béküljetek ki. Hidd el se neked se neki nem lesz már jó. Ahogy most nekünk se.

2020. márc. 6. 16:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso hogy leirtad a tapasztalatodat!

Igen en is attol felek hogy nem tudnam tultenni magam rajta, hiaba volt meg minden joga hozza megsem erzem etikusnak amit csinalt.

Ugyan ez a helyzet nalunk is, en vegig sirtam az egeszet es nagyon odafigyeltem hogy veletlenul se tunjon ugy mintha barkihez is kozelednek, mindig mindenkit elkuldtem magam korul, maximalisan az onfejlesztesre koncentraltam a szakitas idoszakaban.

Remelem minden jora fordul nalatok!

2020. márc. 6. 17:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát, mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, sajna valaki pont, hogy beleveti magát a közösségi életbe, bulikba, szórakozásba, csajozásba/pasizásba, csak hogy mihamarabb továbblendüljön, és/vagy mert nem akarja érezni a magány súlyát, ezért ily módon tereli el a gondolatait.

Persze az is lehet, hogy a másik nem "elterelési hadműveletként" teszi, hanem valóban nem jelentettek már neki semmit és ezért kezdett ismerkedésbe.

Őszintén, ti ismeritek ( legalábbis nektek kellene..), nektek kéne tudni leszűrni, hogy búfelejtő akcióról volt szó, vagy komoly szándékokról...

De elárulom, és pár évvel később szerintem ez már nem lesz meglepő: néha a pasik búfelejtőként is találkozgatnak lányokkal, akkor is, ha épp az ő szívük tört össze. Ez korántsem jelenti, hogy továbbléptek volna. Egy ismerősnek 7 éves kapcsolata szakadt meg, és nem ő akart szakítani, sőt, ő már tovább tervezgetett.. Mégis mivel képtelen normális kapcsolatra, ő is csak szórakozni akar, mert tudja jól, hogy még nem áll készen többre.

Az, hogy nektek ez fáj, továbbra is sajnos egótok miatt van ( nem rossz értelemben mondom, én is figyelek erre mindig, tényleg. Az egó sok cselekedet mögött ott van).

Minden esetre, ha nem tudtok ezen túllépni, és/vagy úgy érzitek/gondoljátok tényleg nem jelentettek sokat a másiknak, akkor mégis minek is mentetek vissza? Felesleges, lépjetek tovább.

Másrészt tanulni kell ezekből a hibákból, az is hiba, ha reménykedtek valamiben vagy a kapcsolatban, de közben szakítotok a másikkal.. A szakítás nem "bünti" paszdki, és a szakítás nem megoldás. A szakítással te ugyanúgy mérgezed a kapcsolatot... Csak épp máshogy.

Persze, elhiszem, hogy "de xar volt" meg volt oka, hogy szakítottatok. Akkor meg ne tessék segget csinálni a szádból és ne ugráljatok a xarban. Sokkal jobb lesz így minden.

2020. márc. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!