Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha megtudnátok, hogy a cuki beceneveket amiken a párotok hív titeket, csak úgymond megörököltétek az exbarátnőtől?
Figyelt kérdés
Az utolsó előtti barátnőnek is egyedi neveket adott és az utolsó exnek is. Engem meg mint kiderült ugyanazokon a neveken hív, mint az utolsót. Úgy érzem nem vagyok semmi különleges a számára. Még annyira se, hogy máshogy hívjon. :(2020. ápr. 29. 22:32
1/9 anonim válasza:
Érthető hogy ez zavaró, de ezek a kis becenevek ösztönből jönnek. Én előző barátnőmet mindig kicsimnek hívtam, és a következőt is valószínűleg így fogom becvcézni mert nekem ez jön magától. Persze ha ennél konkrétabb becenevek vannak akkor az más téma
2/9 anonim válasza:
Én is kezdek kifogyni lassan a cuki állatnevekből, szóval muszáj a "rotáció" :D
3/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan h az en bevenevem örökölte meg az utodom.Beleneztem2a telojaba míg aludt,volt egy görbe ejszakaja. Ki is vágtam mint macskat....ni.
4/9 anonim válasza:
Az ilyesmit jobb nem megtudni. Szerintem nekem is megvannak a kis genya huzasaim. De a szandek jo, erzem, erzi. Amugy en nem engedtem neki kidobni nehany fontos ex relikviait. Mondtam, hogy dugja el, de a halalos agyig meg ki tudja, nem venne-e elo.
Banom is en, hivjon ugy.
5/9 anonim válasza:
Én szakítanék, mert ez azt jelenti, hogy rám vetíti ki az exét, tehát engem jelentéktelen tucattermék klón pótléknak nézne.
Ez szakító ok!
6/9 anonim válasza:
Mi ezt megbeszeltuk már az elején, mindketten kitalaltunk becenevet a másiknak, ez még nehogy már az legyen mint az exe. Bár ő is úgy szólít azóta ahogy én őt. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Tőlem az elején kérdezte, hogy tetszik-e nekem ez a becenév, mert illik hozzám... Erre találtam egy képeslapot a szekrényben és az ex ugyanígy írt alá. Hát nem volt kellemes ezt felfedezni.
2020. ápr. 30. 12:08
8/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi. Mert vannak olyan, hogy mondjam, klasszikusabb nevek (szívem, cicám, édesem stb.), ami sztem nem feltétlen konkrétan a személynek szól... szóval ha ezen a néven hívta az exét is, hát annyi baj legyen. De ha nagyon egyedi, akkor eléggé zavarna, hogy annyi igény nem volt benne, hogy kitaláljon rám egy másikat.
9/9 anonim válasza:
Ösztönből már én is kimondtam párszor ugyanazt a nevet de nem azért mert az exre gondolok hanem ez jön belőlem. Pedig próbálok figyelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!