Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pesten szokás májuskosarat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten szokás májuskosarat ajándékozni? Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?! L

Figyelt kérdés

Vidékről jövök ,mármint városból,és ott minden évben kaptam a baártomtól gyönyörűséges május kosarakat!

Elmúlt 3 évben nem volt baártom feljöttem Pestre és most van párom. Nem tudom,hogy neki tervben van-e ilyesmi,de mióta együtt vagyunk még egy száll rózsát sem kaptam...én imádom a virágokat és nem tudom,hogy jelezzem felé,hogy nagyon igénylem és jól esne ha kapnék?? Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki... Alapból sem mutatja ki a szeretetét jól úgyhogy ez most nagyon jó lehetőség lenne rá...

2020. ápr. 26. 16:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
70%
Pfuuu bmeg én már kivágtalak volna mint macskat sz.arni. Ilyen emberek keseritik meg az masik életét.
2020. ápr. 26. 18:21
 32/39 anonim ***** válasza:
83%

És így válik valaki passziv agressziv pitsává. Talán a kor teszi de a mostani páromnál a virág hiányát sosem gondoltam a szeretet hiányának. Ő nem szokott ajándékozni különösebben, az ünnepeket tartjuk neg a Valentin napot. Hoz valami csokit a boltból én meg neki valami finomságot, megvesz nekem videójátékokat stb stb de nem az ajándékozás a főbb szeretetnyelve. Mondd meg neki hogy szereted a virágokat, kérdezd meg hogy ő hogy szokta kifejezni a szeretét illetve nemi mi esne jól.

2020. ápr. 26. 18:25
 33/39 anonim ***** válasza:
90%
Én szerintem, ha Pesten , vagy bárhol élsz, el kell engedned azokat a hagyományokat amik eddigi lakóhelyeden szokás volt. Alkalmazkodnod kell,( kellene ) az új élettered szokásaihoz. Van nagyon sok ünnep, amikor kaphatsz ( elvárhatsz ) virágot. Számold csak össze.
2020. ápr. 26. 18:28
 34/39 anonim ***** válasza:
80%
Budapesten egyáltalán nem szokás májuskosarat adni. Ha májuskosarat akarsz kapni, akkor el kell mondanod a barátodnak, hogy Te szeretnél egy ilyet. Jó eséllyel azt is el kell magyaráznod, hogy egyáltalán mi az a májuskosár. Egyébként miért ne vehetnél magadnak virágot? Én bevásárláskor szoktam venni magamnak egy csokor rózsát. Szeretem a rózsákat, szeretem, ha az asztali vázában van pár szál rózsa. Ha a férjem megy vásárolni, és épp eszébe jut, akkor ô veszi meg a csokor rózsát.
2020. ápr. 26. 18:38
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokás,én is csak azért tudom budapestiként hogy mi az a májuskosár,mert minden évben felteszik itt ezt a kérdést.
2020. ápr. 26. 20:40
 36/39 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem menj vissza a faludba és ott kapsz majd.

Nem szeretem nőként se az ilyen erőszakos, vidéki pitsákat. Ha ennyire kell adj le megrendelést egy virágosnak fizesd ki magad ha 17 ezer akkor is és lesz májuskosarad.

De azért ezt elvárni enyhén pofátlanság.

2020. ápr. 26. 21:32
 37/39 anonim ***** válasza:
46%

Tegnap láttam egy rendelésre készült 120000Ft-os fehér májuskosarat.

Kérdező,mondd meg neki,még van két napja,hogy szerezzen.Én értem,miért fontos neked,én is várom,hogy milyet kapok.

2020. ápr. 28. 11:33
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem róla neki,úgyhogy biztos vagyok benne,hogy nem fogok kapni . Kicsit csalódott vagyok,de már elfogadtam ezért nyilván nem tudok rá haragudni. De azért majd elmesélem neki,hogy nálunk amúgy ilyenkor ezt szokták
2020. ápr. 30. 20:29
 39/39 anonim ***** válasza:
72%
Neked inkább pszichológus kellene, mert erős önértékelési problémákra vall a viselkedésed.
2020. okt. 21. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!