Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten szokás májuskosarat ajándékozni? Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?! L
Vidékről jövök ,mármint városból,és ott minden évben kaptam a baártomtól gyönyörűséges május kosarakat!
Elmúlt 3 évben nem volt baártom feljöttem Pestre és most van párom. Nem tudom,hogy neki tervben van-e ilyesmi,de mióta együtt vagyunk még egy száll rózsát sem kaptam...én imádom a virágokat és nem tudom,hogy jelezzem felé,hogy nagyon igénylem és jól esne ha kapnék?? Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki... Alapból sem mutatja ki a szeretetét jól úgyhogy ez most nagyon jó lehetőség lenne rá...
És így válik valaki passziv agressziv pitsává. Talán a kor teszi de a mostani páromnál a virág hiányát sosem gondoltam a szeretet hiányának. Ő nem szokott ajándékozni különösebben, az ünnepeket tartjuk neg a Valentin napot. Hoz valami csokit a boltból én meg neki valami finomságot, megvesz nekem videójátékokat stb stb de nem az ajándékozás a főbb szeretetnyelve. Mondd meg neki hogy szereted a virágokat, kérdezd meg hogy ő hogy szokta kifejezni a szeretét illetve nemi mi esne jól.
Szerintem menj vissza a faludba és ott kapsz majd.
Nem szeretem nőként se az ilyen erőszakos, vidéki pitsákat. Ha ennyire kell adj le megrendelést egy virágosnak fizesd ki magad ha 17 ezer akkor is és lesz májuskosarad.
De azért ezt elvárni enyhén pofátlanság.
Tegnap láttam egy rendelésre készült 120000Ft-os fehér májuskosarat.
Kérdező,mondd meg neki,még van két napja,hogy szerezzen.Én értem,miért fontos neked,én is várom,hogy milyet kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!