Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten szokás májuskosarat ajándékozni? Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?! L
Vidékről jövök ,mármint városból,és ott minden évben kaptam a baártomtól gyönyörűséges május kosarakat!
Elmúlt 3 évben nem volt baártom feljöttem Pestre és most van párom. Nem tudom,hogy neki tervben van-e ilyesmi,de mióta együtt vagyunk még egy száll rózsát sem kaptam...én imádom a virágokat és nem tudom,hogy jelezzem felé,hogy nagyon igénylem és jól esne ha kapnék?? Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki... Alapból sem mutatja ki a szeretetét jól úgyhogy ez most nagyon jó lehetőség lenne rá...
En sem tudom, mi az a majuskosar. A neve beugrik, gondolom tanultunk rola altalanos iskolaban etika oran (ott vettunk ilyen videki hagyomanyokat), de ennyi. A majus elseje nekunk siman csak a munka unnepe es ennyi.
28N Budapest
Tök mindegy, hogy szokás-e vagy nem. Ha ennyire nem tudsz kommunikálni ne legyél kapcsolatban...
Ha a legalapabb igényeidet se tudod megbeszélni vele, jelezni neki akkor mit vársz? Majd magától rájön, hogy te ezeket szeretnéd, kiolvassa a gondolataidból? Tanulj meg kommunikálni mert így sose lesz normális kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!