Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pesten szokás májuskosarat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten szokás májuskosarat ajándékozni? Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?! L

Figyelt kérdés

Vidékről jövök ,mármint városból,és ott minden évben kaptam a baártomtól gyönyörűséges május kosarakat!

Elmúlt 3 évben nem volt baártom feljöttem Pestre és most van párom. Nem tudom,hogy neki tervben van-e ilyesmi,de mióta együtt vagyunk még egy száll rózsát sem kaptam...én imádom a virágokat és nem tudom,hogy jelezzem felé,hogy nagyon igénylem és jól esne ha kapnék?? Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki... Alapból sem mutatja ki a szeretetét jól úgyhogy ez most nagyon jó lehetőség lenne rá...

2020. ápr. 26. 16:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
32%
Egészen egyszerűen más a szeretetnyelvetek. (Ez nem baj, csak ismernetek kell egymásét)
2020. ápr. 26. 16:23
 12/39 anonim ***** válasza:
30%
Én nő vagyok, vidéki városban lakom, de még csak nem is hallottam soha májuskosárról. Ezt a májusfás dolgot is csak innen gyakoriról ismerem, a való életben senkit nem láttam még ilyet állítani és egyetlen nő ismerősöm sincs, aki ilyesmit kapott volna. Nekem a májusfa az, amikor az ovisok krepp papír szalagokat aggatnak egy fára és körbetáncolják, náluk idősebbek körében még említés szintjén sem találkoztam vele. Szerintem ez nem a lakóhelytől függ, hanem az adott család vagy közösség hagyományaitól.
2020. ápr. 26. 16:26
 13/39 A kérdező kommentje:
Nálunk elég sokan kaptam májuskosarat vagy fát,faluban is és városban is. Pesten téyleg nem ismerem ezt,hogy itt egyáltalán kapnak vagy adnak?? De akárhogyis szerintem sokan hallottak már erről a hagyományról...ha szereted a párod akkor szerintem fel kell hogy vetődjön benned,hogy esetleg megszeretnéd lepni...
2020. ápr. 26. 16:30
 14/39 anonim ***** válasza:
92%

En sem tudom, mi az a majuskosar. A neve beugrik, gondolom tanultunk rola altalanos iskolaban etika oran (ott vettunk ilyen videki hagyomanyokat), de ennyi. A majus elseje nekunk siman csak a munka unnepe es ennyi.

28N Budapest

2020. ápr. 26. 16:33
 15/39 anonim ***** válasza:
99%
Nem fog adni, ne is várd. Nem szokás. Emiatt ne légy mérges, de ha sehogy nem mutatja ki a szeretetét, az más dolog.
2020. ápr. 26. 16:38
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy szokás-e vagy nem. Ha ennyire nem tudsz kommunikálni ne legyél kapcsolatban...

Ha a legalapabb igényeidet se tudod megbeszélni vele, jelezni neki akkor mit vársz? Majd magától rájön, hogy te ezeket szeretnéd, kiolvassa a gondolataidból? Tanulj meg kommunikálni mert így sose lesz normális kapcsolatod.

2020. ápr. 26. 16:44
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem lettek szabolcsi (keleti) rokonaim, én se tudtam, mi az a május kosár, hiába élek vidéken (Dunántúlon, szóval....
2020. ápr. 26. 16:45
 18/39 anonim ***** válasza:
79%
Én se tudom mi az
2020. ápr. 26. 16:46
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Májusfa felénk szokás, de májuskosár... életemben nem hallottam róla. 28/N Dél-Dunántúl
2020. ápr. 26. 16:54
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 26. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!