Hogyan szokás finoman utalni arra a másiknak, hogy kopjon le, és hogy nem akarok vele beszélgetni tovább?
Hát írásban pl facen. Nem válaszolsz,nem nézed meg amit írt,akkor max pár naponta egy pár szavas válaszokra méltatod.
Mondjuk függ ki az :D
Élőben nos,ott inkább mondani,hogy nincs kedved beszélgetni,meg hagyj most egyedül és stb. Idővel megunja.
Az emberekben a jó vagy nem jó tulajdonság az,hogy idővel ha sokáig próbálkoznak akkor megunják ha nem kapnak vissza jelzést.
Példáúl unokatesómmal jó példa. Tudom,hogy szörnyen elfoglalt egyetemre jár,mellette dolgozik és szabad idejét a párjával tölti. Nem lóg facen annyit. De meguntam írni neki,mert 3-4 naponta válaszol és tök keveset ír.Így meg nem lehet beszélgetni. Vagy ha ő ír és válaszolok megint csak pár nap múlva tud válaszolni.Szóval kb 6-7 hónapja ez megy,meguntam inkább rá sem írok.Amúgy külföldön lakik,szóval személyesen nem tudjuk tartani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!